Kent Haberleri

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları..." paylaşımını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da bugün katılacağı toplu açılış törenleri öncesi "Bursa Türkiye Yüzyılı'nın hikayesini yazmaya hazır." paylaşımını yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi twitter hesabın üzerinden Bursa'ya yapılan yatırımlar ve kazandırılan projeler ile şehrin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin yer aldığı bir video paylaştı.

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bursa Türkiye Yüzyılı'nın hikayesini yazmaya hazır." ifadeleriyle paylaştığı videoda, açılışı gerçekleştirilecek olan toplam 2 milyon 28 bin 740 metrekare alana sahip 11 millet bahçesi, 21 bin 495 konut, 23 okul, 20 cami, 258 kamu binası sosyal tesis, 2 bin metrekarelik 3 yeni meydan, 19 bin metrekarelik yeşil alan, 12 bin 500 metrekarelik yer altı kapalı otoparkı ile İlk Evim 8 bin 650 konut, İlk Evim Arsa 13 bin konutluk altyapısı hazır müstakil ve müşterek arsa ve İlk İş Yerim 500 iş yeri projelerine ilişkin görüntülere yer verildi.

Yayımlanan videonun sonunda "Bursa'mıza kazandırdığımız bu eserler Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun." ifadelerine de yer verildi.

Bursa'ya 509 konutluk yeni proje müjdesi

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı son olarak Bursa projesi için start vermişti.

81 ilde tam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre TOKİ Bursa projesinde 509 yeni konutun yer alacağı belirtildi.

Ayrıca yine verilen bilgiye göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 509 adet konut, 1 adet 12 derslikli ilköğretim okulu ve 1 adet cami mevcut.

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Bursa projesinin yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ Bursa projesinde son dakika müjdesi! 509 yeni konutu aman kaçırmayın!

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!