21 / 08 / 2024

TOKİ'den dar gelirliye 4 bin 360 TL taksitle arsa müjdesi!

TOKİ'den dar gelirliye 4 bin 360 TL taksitle arsa müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); Ankara, İstanbul, İzmir, Kırşehir ve Kayseri dahil olacak şekilde toplam 32 şehirde 173 arsayı açık artırma ile satışa çıkarıyor. İşte detaylar…



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); dar gelirli yurttaşlara arsa imkanı alma fırsatı sunan yeni bir proje için düğmeye bastı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri ve Kırşehir de dahil olacak şekilde toplam 32 farklı ilde başlatılan proje kapsamında, 200 bin Türk Lirası peşinat ve kalan kısmı 48 ay taksitle arsa sahibi olmak mümkün.

4 BİN 360 TL TAKSİTLE ARSA FIRSATI


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa dahil edilecek arsaların toplam muhammen bedeli, 6 milyar 652 milyon 259 bin 73 Türk Lirası olarak açıklandı.

TOKİ den dar gelirliye 4 bin 360 TL taksitle arsa müjdesi!

Ankara, Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Diyarbakır , Erzincan, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak ve Van'da yer alan arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkartılan arsalar için 29 Ağustos tarihinde 10:30 saatinde açık artırma yapılacak.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen oturumlar,  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binasında yapılacak Ayrıca söz konusu açık artırmalar için internetten de teklif verilebilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkartılan arsalarda en çok dikkat çekenleri, uygun olanları. 200 bin TL peşinat ve 4.360 TL taksitle satın alınabilen TOKİ taşınmazı, Kayseri Melikgazi Mimarsinan'da yer alıyor.

Ayrıca bunun dışında diğer bir taraftan söz konusu açık artırmalar kapsamında 4 bin 543 Türk Lirası  taksitle taşınmaz satın almak da mümkün olabiliyor. 

 

Demir fiyatları yerine domates fiyatı baz alınarak yapılan hesaplar inşaat sektörünü bitiriyor!

Kentsel dönüşüm uzmanı Nihat Şen İstanbul'daki kentsel dönüşümü hızlandıracak 13 maddeyi açıkladı!

Ciddiye alınmayan konut sorunu giderek büyüyor


Geri Dön