27 / 04 / 2024

TOKİ'den Gaziantep'e 1000'den fazla yeni konut müjdesi! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Gaziantep'e 1000'den fazla yeni konut müjdesi! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep'te 1.000'den fazla yeni konut inşa edecek. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin ihale tarihlerini peş peşe duyuruyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin yeni projeleri Gaziantep'te inşa edilecek.

İhale tarihleri resmi olarak açıklanan TOKİ Gaziantep projeleri Şahinbey Burçkarakuyu (Geneyik) Mevki ve Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şahinbey Burçkarakuyu projesinde 719 konut, Şahinbey Kahvelipınar projesinde ise 303 konut yer alacak.

TOKİ den Gaziantep e 1000 den fazla yeni konut müjdesi! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Toplam 1022 adet yeni konutun inşa edileceği TOKİ Gaziantep projesilerinin ihaleleri Aralık ve Ocak aylarında yapılacak. 

Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Gaziantep projeleri Şahinbey Burçkarakuyu (Geneyik) Mevki projesi 27 Aralık tarihinde, Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi projesi ise 17 Ocak 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanları şu şekilde...


Geri Dön