27 / 04 / 2024

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen iki projesinin teslim tarihini peş peşe duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre TOKİ'nin Bilecik projesindeki 340 konut için teslimler başlamışken, Elbistan projesindeki konutların teslimleri ise 2 ay içerisinde yapılacak. 


BİLECİK'TEKİ 340 KONUT SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR


Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bilecik Bozüyük’te inşa çalışmalarına başlanmış olan 340 adet konutun inşası tamamlandı.

Sosyal Konut Projeleri kapsamında hayata geçirilen  TOKİ  Bilecik Bozüyük projesinde yer alan konutlar; 29 Mart 2024 tarihlerine kadar sahiplerine teslim edilecek.

Tüm teslimlerin 29 Mart'a kadar tamamlanacağı söz konusu projeye ait sosyal donatılar sayesinde konforlu, yeni ve modern bir yaşam alanı oluştu.

TOKİ den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

ELBİSTAN PROJESİ 2 AY İÇERİSİNDE TESLİM

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hayata geçirilen deprem konutlarının yarısı sahiplerine teslim edilmişti. Geri kalan yarısının teslim tarihi pek çok kişi tarafından merak edilirken Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan flaş açıklama geldi. Kahramanmaraş Elbistan'da hayata geçirilen 3 bin 628 konutun geri kalan kısmı, 2 ay içerisinde sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

7,6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Elbistan'da konutları yıkılan veya ağır hasar alan afetzedeler için inşa edilen konutların inşaat çalışmaları hız kesmeden sürerken Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de ihalesi gerçekleştirilen ve yer teslimi yapılan blokların tamamının inşasında sona gelindiğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 ay içerisinde Elbistan'daki konteyner kentlerin tamamını boşaltmayı hedeflediklerini dile getiren Mehmet Gürbüz, şöyle konuştu: "Bir sene gibi kısa bir zamanda yaklaşık olarak 3 bin 628 bağımsız bölümü tamamlamak ve bunlardan yüzde 50'lik kısmının kurasını çekip vatandaşlara teslim etmek muhteşem bir başarı."

Türk çimento sektörü üretimi 81,5 milyon tona ulaştı! 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Faizde kurt kapanı dönemi! Bundan sonra ne olur?


Geri Dön