Toki

TOKİ’den İstanbul ve Ankara da dahil 42 şehirde konut fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara da dahil olacak şekilde 42 şehirde konut satacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul, Ankara ve Bursa dahil 42 ilde konut ve iş yeri satacak. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bu kapsamda konutlar için yüzde 15 peşin + 72 ay vade iş yerleri için ise yüzde 15 peşin + 60 ay vade imkanı sağlanacak.

İşte TOKİ’nin yeni kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar…

 

Yurttaşlara cazip fırsatlar sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın merakla beklenen konut ve iş yeri satışları başladı. Bu kapsamda toplamda 42 şehirde başlayan TOKİ başvuru süreci 2 hafta sonra resmen sona eriyor. Söz konusu şehirlerde bulunan konut ve iş yerlerinin fiyatları ve konum bilgilerini yayımlayan TOKİ, başvuru sürecinin konutlar için 15 Ekim, iş yerleri için 16 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirtti.. 

 42 İLDEKİ KONUT VE İŞ YERLERİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 47 şehirde toplamda 369 gayrimenkulü 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor. Alıcılar yüzde 15 peşinat 60 ay vadeyle iş yeri ve yüzde 25 peşinat 72 ay vadeyle de konut sahibi olabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre, alıcılar, Afyonkarahisar, Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Bursa, Çankırı, Çorum, Burdur, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Konya, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Nevşehir,  Giresun, Ordu, Samsun, Siirt, Tokat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Kars, Tunceli 'deki konutlara yüzde 25 peşin + 72 ay vade imkanıyla sahip olacak.

YÜZDE 15 PEŞİN+60 AY VADEYLE İŞ YERİ SATIŞI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın paylaştığı detaylara göre, alıcılar, Artvin, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Aydın, Afyonkarahisar, Düzce, Erzincan, Gaziantep, Isparta, İstanbul, Karaman,  Siirt, Manisa, Mardin, Şanlıurfa, Yalova, Zonguldak, Bursa, Giresun, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Malatya, Osmaniye, Trabzon'daki iş yerlerine yüzde 15 peşin + 60 ay vadeyle sahip olacak.

AÇIK ARTIRMA 16 EKİM VE 17 EKİM TARİHLERİNDE YAPILACAK

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen açık artırmalar, 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Söz konusu açık artırmalar, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

Ayrıntılı bilgilere "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

 

Emekli ve memurun Ocak zammı için ilk rakamlar geldi! Emekli maaşı zammı ve memur zammı ne kadar olacak?

Çetin Ünsalan: Konut çözümü yine gündemde... Tatsız bir şaka haline geldi!

'Kira enflasyonu düşmedi, düşmeyeceği de belliydi...' diyen ekonomistten sert tepki! Kafalarını kuma soktular!