20 / 06 / 2024

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut müjdesi! 5 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut müjdesi! 5 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara projeleri için start verdi. Merakla beklenen TOKİ Ankara ve İstanbul projelerinde 343 konut yer alacak.



Türkiye'nin tüm şehirlerinde yeni konut projeleri inşa etmeyi sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve  Ankara  projeleri için de start verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesinde 84 konut, 65 konut ve 44 konut konut, İstanbul projesinde ise 150 konut yer alacak. 

Ayrıca yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre İstanbul ve Ankara projelerinin ihaleleri Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesi Nallıhan ilçesi Hacıbey Mahallesi, Nasuhpaşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesi'nde; İstanbul projesi ise Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yükselecek. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara ve İstanbul projelerinin ihaleleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve TOKİ'nin Ankara ile İstanbul projelerinin detayları...

TOKİ den İstanbul ve Ankara ya 343 yeni konut müjdesi! 5 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi projesinin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te, Ankara Nallıhan Nasuhpaşa Mahallesi, Hacıbey Mahallesi ve  Atatürk (Yazı) Mahallesi projelerinin ihalesi ise 28 Haziran 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Nallıhan 84 konut, 65 konut ve 44 konut projeleri

Ankara İli, Nallıhan İlçesi, Hacıbey Mahallesi 84 Adet Konut, Nasuhpaşa Mahallesi 65 Adet Konut ve Atatürk (Yazı) Mahallesi 44 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi 150 konut projesi

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

 

Yüzde 25 artış sınırı varken kiralar yüzde 125 arttı! 1 Temmuz'dan sonra ne kadar artar?

İslam Memiş para kazanmanın sırrını paylaştı! Cebinizdeki 200 TL 2 bin TL Olabilir!

Emeklilerin hesabına maaşa ek tam bu kadar yatıyor! Hemen başvuranın hesabına geçecek: İş Bankası promosyon ne kadar? 


Geri Dön