22 / 07 / 2024

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da toplamda bin yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak. İşte TOKİ Ankara ve İstanbul projeleri ile ilgili detaylar...




Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve  Ankara  projeleri için de düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesinde 545 adet konut, İstanbul projesinde ise 572 konut yer alacak. Ayrıca yine  TOKİ  tarafından paylaşılan detaylara göre her iki projede de konutların dışında dükkanlar da yer alacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinde 18 dükkanlı ticaret merkezine yer verilirken, İstanbul projesinde ise 8 dükkanın yanı sıra 1 adet cami de yer alacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesi Gölbaşı ilçesi, Gerder Mahallesi'nde, İstanbul projesi ise Maltepe ilçesi Atışokulu Mahallesi'nde yükselecek.

İstanbul TOKİ projesinin ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00'te, Ankara TOKİ projesinin ihalesi ise 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. 

TOKİ den İstanbul ve Ankara ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!

ANKARA VE İSTANBUL'A BİN 17 YENİ KONUT MÜJDESİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Gölbaşı 545 konut projesinin ihalesi şu şekilde:
Ankara İli Gölbaşı İlçesi Gerder Mahallesi 545 Adet Konut ve 1 Adet 18 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  İstanbul Maltepe 572 konut ihalesi şu şekilde:
İstanbul İli Maltepe İlçesi Atışokulu Mahallesi 1. Etap 572 Adet Konut, 8 Adet Dükkan ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul Maltepe projesi ve TOKİ Ankara Gölbaşı projesi yer tesliminden sonra 550 takvim gününde tamamlanacak. 

Kaynak: Emlakkulisi.com.tr

 

Konut ve otomobil yatırımı artık gözde değil: Vatandaşlar altına yöneliyor! 

Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Bakan Şimşek açıkladı!

Avrupa Birliği'nde emlak kaosu! Ev sahibi - kiracı oranları şaşırttı!


Geri Dön