29 / 06 / 2024

TOKİ'den İstanbul'a 150 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'den İstanbul'a 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Küçükçekmece'de 150 yeni konut inşa edecek. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projenin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.



Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'daki yeni projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.  TOKİ  tarafından paylaşılan detaylara göre söz konusu proje İstanbul Küçükçekmece'de yükselecek.

Peki  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki yeni projesi hangi mahallede inşa edilecek? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Küçükçekmece projesinde kaç konut yer alacak? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Küçükçekmece projesinin ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Küçükçekmece projesi ile ilgili merak edilen detaylar...


TOKİ den İstanbul a 150 konutluk yeni proje geliyor!

Paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesinin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Güneş Sitesi'ni dönüştürecek olan yeni projeyle 150 konut inşa edilecek. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 

MALTEPE ATIŞOKULU PROJESİ 550 GÜNDE TAMAMLANACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  yüzleri güldüren bir diğer projesi olan İstanbul Maltepe Atışokulu projesini de geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, tarafından paylaşılan detaylara göre 572 konutun yer alacağı Maltepe Atışokulu projesinde konutların dışında 8 adet dükkan da bulunacak.

İstanbulluların merakla beklediği bir diğer proje olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Maltepe Atışokulu projesi yer tesliminden itibaren 550 (BeşYüzElli) takvim gününde tamamlanacak. 

 

Son 5 yılda doların 20 katından fazla kazandıran şirketler belli oldu! 

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan  İzmir  Büyükşehir'e çağrı: Arsa bulmakta zorluk çekiyoruz!

Tebernüş Kireçci baştan uyardı! Kiraya yüzde 25 sınırlaması bitiyor! Asıl sorun bundan sonra başlayacak! 


Geri Dön