Toki

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...  Konut almak isteyenlere avantajlı fiyatları ve ödeme seçenkleri ile büyük fırsat sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şimdi de İstanbul'da yeni konut projeleri yapıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 yeni konut projesi inşa ediyor. 

Konut almak isteyenlere avantajlı fiyatları ve ödeme seçenkleri ile büyük fırsat sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şimdi de İstanbul'da yeni konut projeleri yapıyor. TOKİ tarafından İstanbul'da; Küçükçekmece, Kayabaşı, Başakşehir, Üsküdar, Ataşehir, Silivri, Esenler, Bağcılar ve Kağıthane'de toplam 14 farklı proje ile  7 bin 587 kişiyi ev sahibi yapacak. 

İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022...

1-TOKİ İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE KAYABAŞI 2. BÖLGE PROJESİ

TOKİ İstanbul Küçükçekmece projesinde toplamda 348 adet konut yapılıyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 98'i tamamlandığı projede evlerin teslimi için geri sayım başladı.

2-TOKİ İSTANBUL BAŞAKŞEHİR POJESİ

 İstanbul Başakşehir ilçesinde 2001 adet 3 ayrı konut projesi yapılıyor. Çalışmaların sürdüğü projenin yüzde 98'lik kısmı tamamlandı.


3-TOKİ İSTANBUL ÜSKÜDAR İLÇESİ KİRAZLITEPE PROJESİ

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'ndeki 501 konut inşa eden TOKİ teslimatlar için hızla çalışıyor. Projenin yüzde 98'i bitmiş durumda.

4-TOKİ İSTANBUL ATAŞEHİR ŞERİFALİ ÇİFTLİĞİ PROJESİ

TOKİ Ataşehir Şerifali Çiftliği projesinde 312 konut inşa edilecek.. Projenin  şu anda yüzde 97'lik kısmı tamamlandı.

5-TOKİ İSTANBUL SİLİVRİ PROJESİ 

İstanbul Silivri ilçesi Alipaşa Mahallesine toplamda 758 konutluk proje yapılıyor. Projenin şuanda yüzde 96'lık kısmı hazır halde.

6-TOKİ İSTANBUL ESENLER PROJESİ

Esenler Güney Proje Alanı için kentsel dönüşüm kapmsamında toplamda 578 konut yapılıyor. İnşaat çalışmalarının şu anda yüzde 80'i  tamamlandı.


7-TOKİ İSTANBUL BAĞCILAR PROJESİ

İstanbul Bağcılar ilçesi Demirkapı Mahallesi'nde 822 adet konut projesi yapılıyor. Projenin yüzde 74'lük kısmı bitti.

8-TOKİ İSTANBUL BAŞAKŞEHİR KAYABAŞI 4.ETAP PROJESİ

İstanbul Başakşehir ilçesi, Kayabaşı mahallesi 4. Etap için toplamda 483 yeni konut projesi inşa ediliyor. Projenin yüzde 41'i tamamlandı ve inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. 


9-TOKİ ESENLER ORUÇREİS PROJESİ

İstanbul Esenler Oruçreis Mahalle'sinde TOKİ, kentsel dönüşüm kapmsamında toplamda 277 konutluk, konut proesi çalışması devam ediyor. Yüzde 33'lük kısmının tamamlandığı projenın çalışmaları hızla devam ediyor.

10-TOKİ ESENLER GÜNEY PROJESİ

İstanbul Esenlerde Güney projesi kapsamında toplamda 686 yeni konutun inşaat çalışmaları sürüyor.  

11-TOKİ İSTANBUL BAŞAKŞEHİR KAYABAŞI 3. ETAP PROJESİ

İstanbul Başakşehir ilçesi 3. etapta 521 yeni konutun inşaat çalışmasına başlandı ve projenin yüzde 30'luk kısmı tamamlandı.

14-İSTANBUL KAĞITHANE OSMANPAŞA PROJESİ

TOKİ Kağıthane Osmanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni proje çalışmaları sürüyor.  Kağıthane'de TOKİ toplamda 300 konutluk yeni bir proje  hayata geçirecek.

TOKİ'den 1.922 TL taksitle sıfır ev fırsatı! Başvuru için geri sayım başladı!

TOKİ'den 81 ile ucuz 2+1 ve 3+1 konutlar geliyor! Aylık geliri 10 bin TL'yi aşmayanlara müjde!

TOKİ'den ev alacaklar dikkat! Fiyatlar tepetakla olabilir uyarısı