Toki

TOKİ'den İstanbul'da 2.227 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için hemen başvurun! Son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olacak şekilde 39 ilde ucuz konut ve iş yeri satıyor. İşte 39 ilde başlatılan o kampanyanın tüm ayrıntıları... jpg" />2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı konut ve iş yeri almak isteyenler için yeni kampanyasını duyurdu

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı konut ve iş yeri almak isteyenler için yeni kampanyasını duyurdu. 

TOKİ, 39 ilde 105 konut ile 18 ideki 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde açık artırma ile satışa çıkarıyor. 

Uygun fiyatlı ve 120 ay vadeli konut satışıyla yüzlerce kişiyi ev sahibi yapacak olan TOKİ, yeni kampanyasıyla milyonların yüzünü güldürdü. 

TOKİ'nin 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde saat 10:30'da gerçekleştireceği açık artırma kapsamında satışı yapılacak 39 ildeki 105 ucuz konut ile 18 ilde 189 iş yeri için geri sayım başladı. TOKİ, söz konusu ucuz konut ve iş yeri satışlarını   Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirecek. 

Peki satışa çıkarılan konut ve iş yerleri hangi şehirlerde bulunuyor? İstanbul'da yer alan konut fiyatları ne kadar? En düşük taksit tutarı kaç lira? İşte 39 ilde başlatılan o kampanyanın tüm ayrıntıları...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek açık artırma kapsamında 3+1 konutlar 1.400 lira taksit ve yüzde 50 peşinat imkanıyla satışa sunuluyor. Söz konusu ucuz dairelere 15 bin ve 20 bin lira nakit parası bulunanlar sahip olma fırsatı yakalıyor.

TOKİ tarafından satışa sunulan ucuz konutlar, Çanakkale, Afyonkarahisar, Batman, Çorum, Adana, Ankara, Kahramanmaraş, Kars, Bilecik, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Niğde, Bursa, Kırıkkale, Kırşehir, Denizli,  Isparta, Diyarbakır, İzmir, Edirne, Eskişehir, Karabük, Sakarya, Sivas, Kastamonu, Mersin, Kayseri, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Kütahya, İstanbul, Osmaniye, Samsun , Tekirdağ, Van, Uşak ve Yozgat illerinde yer alıyor. 

 

Satışa çıkarılacak olan iş yerleri ise Mersin, Isparta, Ağrı, Kahramanmaraş,  Giresun, Düzce, Gaziantep, Bolu, Burdur, Çorum, İzmir, Tokat, Kars, Konya, Muş, Trabzon, Zonguldak ve Yozgat şehirlerinde bulunuyor. 

120 AY VADE VE YÜZDE 50 PEŞİNAT İMKANI 

TOKİ tarafından satışı yapılacak olan konutlar için, düşük taksit ve uygun fiyat fırsatının yanı sıra 120 ay vade ve yüzde 50 peşinat imkanları da suuluyor. 

 

TOKİ, megakent İstanbul ve 38 farklı ildeki ucuz konut satışı için düğmeye bastı. Açık artırma için son 3 gün kaldı. 

Peki İstanbul'da satışa çıkarılacak olan dairelerin fiyatları kaç lira? İstanbul'daki ucuz konutlar için taksit bedelleri ne kadar? İşte TOKİ ucuz konu satışına ilişkin merak edilenler...

İSTANBUL'DA 2 BİN 227 LİRA TAKSİTLE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI 

TOKİ tarafından megakent İstanbul'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor. TOKİ tarafından açık artırma ile satışı yapılacak daireler için en düşük fiyat 534 bin 629 TL olarak, en yüksek fiyat ise 790 bin 815 TL olarak belirlendi. 

Satışı yapılacak ucuz konutlar için 120 ay vade ve yüzde 50 peşinat imkanı dikkate alındığında, megakent İstanbul'da 267 bin 314 TL peşinat ve 2.227 lira aylık taksitle ev sahibi olma imkanı yakalanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışı gerçekleştirilecek olan konut ve iş yerleri 18 Mayıs 2022 tarihinde sahiplerine kavuşacak. Açık artırma başvuruları ile teminat ödemeleriyle ilgili bütün işlemler Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. 

TOKİ'den 240 ay taksitle 81 ilde 150 bin konut için geri sayım başladı! Hem sıfır hem ucuz konut arayanlara büyük müjde!

İstanbulkart fiyatları ne kadar? Öğrenci abonman ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 14 Mayıs 2022 canlı altın fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarına dev zam geliyor! Sürücüler dikkat! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 14 Mayıs 2022 fiyat listesi