27 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...



Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’da devam eden projelere ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/Toki_Kurumsal üzerinden bir video yayınlandı.

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen videoda; “Son senelerde mega kent İstanbul için açıklamış olduğumuz sosyal konut kampanyaları kapsamında temellerini atmış olduğumuz binlerce konut ve sosyal donatı projemizi hızla sürdürüyor, tamamladığımız modern ve şık konutları çoşkuyla teslim ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Mega kent İstanbul’un her köşesinde toplam 23 bin 866 konut ve 1.073 iş yerinin yapımının aralıksız olarak sürdüğünün vurgulandığı videoda “İstanbul'luya hak ettiği yüksek kalitedeki yaşamı sunmak için devam eden yatırımlarımız 127 milyar TLyi geçti! İstanbul için değer!” ifadeleri kullanıldı.

 

TOKİ tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

 

Söz konusu paylaşıma yorum yapan vatandaşlardan taksit isyanı geldi. İşte o paylaşımlar...

 

 

 

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

TOKİ'den Ocak 2024 müjdesi geldi! 4 şehre tam 700 yeni konut geliyor!

Eskişehir  TOKİ  mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!


Geri Dön