Toki

TOKİ’den konut bekleyenler dikkat! İki proje için teslim tarihi açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için teslim tarihi açıklandı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler…

Türkiye’nin 81 şehrindeki dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için teslim tarihi resmen açıklandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre TOKİ’nin merakla beklenen Nevşehir Kozaklı ve Gümüşhane Köse projesi sahiplerine teslim edilecek.

Peki TOKİ Nevşehir Kozaklı projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ Gümüşhane Köse projesinde teslimler ne zaman? İşte TOKİ Nevşehir Kozaklı ve Gümüşhane Köse projesi teslim tarihleri…


NEVŞEHİR KOZAKLI PROJESİNDEKİ 168 KONUT TESLİM EDİLİYOR


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat çalışmalarına başlanan 168 adet sosyal konutun inşaat çalışmaları tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 18 Eylül - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı olarak hayata geçirildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Nevşehir Kozaklı Bahçelievler Mahallesi 168 konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 124 daire ve 3 oda 1 salon nitelikli 44 konut olacak şekilde  toplamda 8 bloktan oluşuyor. Söz konusu projede, 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi de yer alıyor.

Konut ve ticaret merkezinin dışında çocuk oyun alanının, spor alanının, yeşil alanların ve dinlenme alanlarının yer aldığı  proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

GÜMÜŞHANE KÖSE PROJESİNDE 104 KONUT SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK
?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gümüşhane Köse Salyazı Mahallesi'nde hayata geçirilen toplam 104 adet sosyal konutun da inşaat çalışmaları tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 23 Eylül – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen konutlar; radye temel üzerine, konvansiyonel ile depreme dayanıklı olarak yapıldı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından verilen detaylara göre Gümüşhane Köse Salyazı Mahallesi 104 sosyal konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 72 daire ve 3+ oda 1 salon nitelikli 32 konuttan meydana geliyor.

Çocuk oyun alanlarının, spor alanlarının ve dinlenme alanlarının yer aldığı proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar da bulunuyor. 

Luxera'nın dört projesinde 18 ay vade farksız taksit fırsatıyla!

Kiracı kira sözleşmesini nasıl sonlandırır? 

Merkez Bankası tam 3 yıl önce bugün faiz indirimi yapmasaydı ortalama konut fiyatı 300 bin TL olacaktı!