16 / 10 / 2024

TOKİ’den konut teslimi bekleyenlere Ekim müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ’den konut teslimi bekleyenlere Ekim müjdesi! Resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından açıklanan o tarihler…




Türkiye’nin 81 şehrindeki dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Erzurum Yakutiye projesindeki konutlar için 1 Ekim’de başlayan teslimler bugün sona eriyor. 

Yine TOKİ’nin resmi web sitesindeki bilgilere göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Balıkesir Bigadiç Çavuş Mahallesi'nde yer alan konutlar için 30 Eylül tarihinde başlayan teslimler 16 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ’den konut teslimi bekleyenlere Ekim müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ’DEN MÜJDE

Çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum Yakutiye Soğukçermik Mahallesi'nde inşaat çalışmalarına başlanan 183 adet kentsel dönüşüm konutunun inşaatı tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 01 – 09 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim ediliyor.

Paylaşılan detaylara göre yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde hayata geçirildi.

Çocuk oyun alanlarının, spor alanlarının, dinlenme alanlarının ve yeşil alanların yer aldığı Erzurum Yakutiye Eski Sanayi (Soğukçermik) Mahallesi 466 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, projeden hak sahibi olanların keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir Bigadiç Çavuş Mahallesi'nde yapımına başlanan 151 adet sosyal konutun da inşaat çalışmaları tamamlandı. İnşaatı tamamlanan konutlar, 30 Eylül – 16 Ekim 2024 tarihleri arasında projedeki hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde inşa edildi.

Balıkesir Bigadiç Çavuş Mahallesi 151 sosyal konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 109 daire ve 3 oda 1 salon nitelikli 44 daireden oluşuyor.

Verilen detaylara göre çocuk oyun alanlarının, dinlenme alanlarının ve yeşil alanların yer aldığı proje, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

 

Evi, arsası olan tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi ne kadar? İşte emlak vergisi sorgulama 2024! 

Evini satmayı düşünenler dikkat! İşte ev satarken ortaya çıkan masraflar!

Şile'de 182 milyon TL'ye arsa satılıyor! İstanbul'da toprak sahibi olmak isteyenlere Ekim fırsatı!


Geri Dön