30 / 06 / 2024

TOKİ'den konut teslimi bekleyenlere Temmuz müjdesi! İki proje için teslim tarihleri resmen açıklandı!

TOKİ'den konut teslimi bekleyenlere Temmuz müjdesi! İki proje için teslim tarihleri resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Alanya ve Afyonkarahisar Sinanpaşa projeleri için teslim müjdesi geldi. 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Alanya ve Afyonkarahisar Sinanpaşa projelerinin teslim tarihleri resmen açıklandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan konut alan vatandaşların merakla beklediği teslim tarihleri peş peşe belli olurken, konut teslimleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Alanya projesi sahiplerine ne zaman teslim edilecek? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? İşte TOKİ'den konut sahibi olan vatandaşların merak ettiği ve araştırdığı soruların yanıtları...

TOKİ den konut teslimi bekleyenlere Temmuz müjdesi! İki proje için teslim tarihleri resmen açıklandı!

ANTALYA ALANYA'DA 250 KONUT TESLİM EDİLİYOR


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Antalya Alanya Mahmutlar mahallesinde yapımına başlanan 250 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlandı. 

İnşaat çalışmaları tamamlanan ve vatandaşlar tarafından da merakla beklenen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Alanya projesinin 19 Temmuz 2024 tarihine kadar hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yatay mimarinin esas alındığı  TOKİ  Antalya Alanya projesi  radye temel üzerine, tünel kalıp sistemiyle depreme dayanıklı şekilde hayata geçirildi.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre kamelyalar, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlara da yer verilen projede, hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar da bulunuyor.

AFYONKARAHİSAR SİNANPAŞA TESLİMLERİ

Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın paylaştığı detaylara göre Afyonkarahisar-Sinanpaşa-Kılıçarslan Sosyal Konut Projesi'nin teslim işlemleri 8 Temmuz tarihinde başlayacak ve 12 Temmuz tarihinde sona erecek.

TOKİ'den konut sahibi olanların, konut tesliminde getirmeleri gereken belgeler şu şekilde:
1) Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),
2) Eğer konut vekaleten teslim alınacaksa vekaletnamenin aslı ile fotokopisi,
3) Banka nezninde imzalanan KDV Taahhütnamesi. (Konut alıcılarının söz konusu teslim işlemlerinden önce T.C Ziraat Bankası A.Ş Afyonkarahisar-Sinanpaşa Şubesine giderek imzalamaları gerekiyor.) 

 

Kaçak emlakçılar tarih oluyor! Yetki belgesi olmayan ilan veremeyecek!

UBK Viv Konutları'nda yüzde 20 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatı!

Konutta yükseliş için tarih verildi: Ev alacaklar dikkat! İbre tersine dönüyor!


Geri Dön