Toki

TOKİ'den o 2 ile 584 yeni konut geliyor! Yarın resmen düğmeye basılacak! Son dakika açıklaması! 

TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki 584 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla o projeler... TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki yeni projeleri için start verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki yeni projeleri için start verdi. TOKİ, Malatya ve Isparta'da toplam 584 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Malatya projesi Battalgazi ilçesinde, Isparta projesi Gönen ilçesinde hayata geçirilecek. 

Peki TOKİ hangi şehirde kaç konut inşa edecek? TOKİ Malatya ve Isparta projelerinin ihaleleri ne zaman yapılacak? İşte o 2 ildeki TOKİ projeleriyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam ediyor.

HANGİ İLE KAÇ KONUT GELİYOR? 

TOKİ Malatya Battalgazi projesi kapsamında, 513 adet konut ile 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi inşa edilecek. Aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de gerçekleştirilecek. 

TOKİ Isparta Gönen 2. Etap projesi kapsamında ise 71 adet yeni konut inşa edilecek. Isparta Gönen TOKİ projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de uygulanacak. 

TOKİ Malatya Battalgazi projesinin ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Isparta Gönen 2. Etap TOKİ projesinin ihalesi ise yarın saat 11:30'da yapılacak. 

O 2 ildeki ihalelerin kapsamları TOKİ'nin resmi web sitesinde şöyle belirtildi:

Malatya İli Battalgazi İlçesi Bahçebaşı Mahallesi 513 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işinin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü gerçekleştirilecek. 

Isparta İli Gönen İlçesi Gönen Mahallesi 2 Etap 71 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işinin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den 81 ile ucuz konut müjdesi! Emekliye, dar gelirliye, gençlere 1.650 TL taksitle ev alma imkanı! Sakın kaçırmayın

Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli başvuru şartları nelerdir?

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..