Toki

TOKİ'den o il için resmi açıklama geldi! Tam 6 bin 243 konut...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği yatay mimarili sosyal konutlar ile dar gelirli vatandaşları kira öder gibi taksitle ev sahibi yapmayı sürdürüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tabiat parklarıyla dikkat çeken Bolu’da sosyal konutlardan hastanelere, kamu hizmet binalarından okullara kadar birçok proje inşa etti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği yatay mimarili sosyal konutlar ile dar gelirli vatandaşları kira öder gibi taksitle ev sahibi yapmayı sürdürüyor.


 
İşte hayata geçirilen projeler ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, şifalı kaplıcalara ve zengin tabiat parklarına sahip Bolu’da TOKİ, 6 bin 243 konutu toplamda projelendirdi.

Hayata geçirdiği yatırımlarla kentlerin geleceğini inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu’da her alanda yatırım yapmayı sürdürüyor. Bolu’yu güvenle inşa eden TOKİ, şehirde 2 hastane, 8 okul, 10 cami, 15 ticaret merkezi ve 1 kamu hizmet binasının da inşaat çalışmalarını tamamladı. 

Yeni millet bahçeleri

Yeşilin her tonunu içinde barındıracak Bolu Merkez Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmaları son sürat sürüyor. Söz konusu projede; vatandaşların bir araya gelebileceği, sağlık ve huzur içinde vakit geçirebileceği dinlenme alanları ve çocuk oyun parkları bulunacak.

TOKİ'den ev almak isteyenlere büyük müjde!  22 ilde ucuz konut fırsatı bugün başladı! Sakın kaçırmayın! İşte il il liste

TOKİ'den 42 bin 463 lira peşinatla ev fırsatı! 2+1 ve 3+1 sıfır konutlar için başvuruları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 38 bin 430 lira peşinatla konut fırsatı! Başvurular bugün resmen başladı! Kaçırmayın!