07 / 08 / 2024

TOKİ'den o şehre 3 yeni konut projesi! Tam 838 konutluk kampanya! 

TOKİ'den o şehre 3 yeni konut projesi! Tam 838 konutluk kampanya! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 838 adet konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ekim'de yapılacak. İşte detaylar... 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ, Kocaeli'deki 3 yeni projesini açıkladı. Toplam 838 adet yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ'nin Kocaeli'deki yeni proje ihalelerinin tarihleri bir bir açıklandı. Kocaeli'deki yeni projeler, Gebze, Kandıra ve Derince ilçelerinde hayata geçirilecek.

TOKİ den o şehre 3 yeni konut projesi! Tam 838 konutluk kampanya! 

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ekim ayı Kocaeli ihaleleri ile ilgili detaylar... 

TOKİ 2024 KOCAELİ PROJELERİ 

1. Kocaeli Gebze 462 Adet Konut

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi 462 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi 14 Ekim'de saat 14:30'da yapılacak. 

2. Kocaeli Kandıra 85 Adet Konut 

Kocaeli İli, Kandıra İlçesi, Orhan Mahallesi 85 Adet Konut ve 2 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi 24 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

3. Kocaeli Derince 291 Adet Konut 

Kocaeli İli,Derince İlçesi, Sopalı Mahallesi 2. Etap 291 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin ihalesi 30 Ekim'de saat 14:30'da düzenlenecek. 

TOKİ den o şehre 3 yeni konut projesi! Tam 838 konutluk kampanya! 

43 ŞEHİRDEKİ 310 KONUT VE İŞ YERİ DE SATIŞTA

Bunların yanı sıra, TOKİ, 43 şehirde 310 adet konut ve iş yerini de yüzde 25 peşinat, 120 aya varan vade fırsatıyla satışa sunuyor. 

TOKİ tarafından satışı yapılacak olan konut ve iş yerleri şu illerde yer alıyor: 

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak. 

TOKİ, konut ihalelerini 20 Ağustos'ta, iş yerleri için ihaleleri ise 21 Ağustos'ta gerçekleştirecek. 

Depreme dayanıklı binalar nasıl inşa edilmeli? Uzmanı uyarıyor! Depremde ilk bu binalar yıkılıyor!

Kira kontratları yıl sonuna kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek! 

Dolar yeni rekora imza attı! Doları olanlar köşeyi döndü! 7 Ağustos 2024 dolar/TL kuru!


Geri Dön