28 / 10 / 2024

TOKİ’den tam 35 şehirde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle arsa satışı! TOKİ 302 arsa satışı hangi illerde?

TOKİ’den tam 35 şehirde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle arsa satışı! TOKİ 302 arsa satışı hangi illerde?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 35 şehirde yüzde 25 peşinatla arsa satacak. Peki TOKİ’nin arsa satışı yapacağı iller hangileri? 




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen arsa satışları, özellikle konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için oldukça büyük öneme sahip. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı açık artırma arsa satışı ile pek çok ilde arsa sahibi olma imkanı bulunurken, bu satışlarda ayrıca genellikle cazip ödeme koşulları sunuluyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın merakla beklenen arsaları peşinat tutarı ve vade sayısı satışa sunulan arsalara göre değişiklik göstermekle beraber genellikle düşük peşinat ve uzun vade seçenekleri bulunuyor. 

Arsa satışları merakla beklenen TOKİ, şimdi de muhammen bedeli 13 milyar 549 milyon 165 bin 908 lira olan toplam 302 arsayı satışa sunuyor. İşte,  TOKİ  arsa satışı hakkında tüm merak edilenler…

TOKİ’den tam 35 şehirde yüzde 25 peşinat ve 48 ay taksitle arsa satışı! TOKİ 302 arsa satışı hangi illerde?

TOKİ arsa satışı kapsamında, yurttaşlar için uygun fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Söz konusu arsalar için belirlenen peşinat tutarı ve vade sayısı, alıcıların ödeme planına göre değişiklik gösterirken, genel olarak peşinat ödemesi yüzde 25, vade süresi de 48 aya kadar oluyor.


TOKİ 302 ARSA SATIŞI NEREDE,NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa satışı 30-31 Ekim tarihlerinde saat 10.30'da yapılacak. Arsa satışları TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece/İstanbul ile Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Çankaya/Ankara'da gerçekleştirilecek. Söz konusu satışa çevrim içi katılım da mümkün olacak.

TOKİ ARSA SATIŞINDA PEŞİNAT NE KADAR, VADE SAYISI KAÇ AY?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arsa alıcılarına yüzde 25 peşin ve 48 ay vade şeklinde bir ödeme planı sunuyor.

TOKİ ARSA SATIŞI HANGİ ŞEHİRLERDE OLACAK?

Antalya, Diyarbakır, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Aydın, Kayseri, Muğla, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Aksaray, Ankara, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Sakarya, Yalova, Eskişehir, Afyonkarahisar,  Gaziantep, Elazığ, Konya, Denizli, Çorum, Çankırı, Amasya, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Muş, Malatya , Artvin, Bitlis, Düzce.

 

İstanbul'da 495 bin riskli konutta 1,8 milyon kişi var: Belediye boş evleri kiralasın, evi dönüşüme gireceklere versin!

Konut satışları artmasına rağmen ev sahipliği oranı düşüyor!

Antalya ve Konya’da satılık arsa ve araziler! 24 taksitle arsa almak isteyenler dikkat!


Geri Dön