Toki

TOKİ'den Trabzonlulara son dakika müjdesi! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesi için başvuru dönemini bugün itibariyle başlattı. Proje için son başvuru tarihi 29 Haziran 2022 olarak belirlendi.  Merakla beklenen TOKİ Trabzon Çaykara projesi “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri”ne özel olarak satışa çıkarıldı

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesini bugün itibariyle satışa çıkardı. 

Merakla beklenen TOKİ Trabzon Çaykara projesi “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri”ne özel olarak satışa çıkarıldı. 2 adet 2 oda 1 salon konutun yer aldığı Çaykara TOKİ başvurularında herhangi bir bedel ödenmeyecek.

TOKİ Trabzon Çaykara projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Projede yer alan konutların kura çekimi 6 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Çaykara projesinin sözleşme imzalama tarihleri şu şekilde: 
Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 20 Temmuz 2022 - 22 Temmuz 2022
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 28 Temmuz 2022 - 28 Temmuz 2022(Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için)

Konut fiyatlarının 840 bin 236 TL olarak belirlendiği TOKİ Trabzon Çaykara 2022 projesi için yüzde 10 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Vade süresinin 240 ay olduğu TOKİ Çaykara projesi için ödenecek peşinat bedeli 84 bin 23 lira olarak belirlenirken, aylık taksit bedeli ise 3 bin 150 TL olarak belirlendi. 

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satıyor! Son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! 

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!