Toki

TOKİ'den ucuz konut fırsatı! Şanslı iller peş peşe açıklandı! 42 ilde 1+1, 2+1, 3+1 daireler 568 bin TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, 42 ilde 182 konut satışa çıkarılacak. İşte detaylar... 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. 

Son olarak ev sahibi olmak isteyenlere müjdeyi verdi. Bu kapsamda, açık artırma ile 42 ilde 182 konut satışa sunulacak. Yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade fırsatı sağlanacağı projede önemli detaylar yer alıyor.

Peki, TOKİ satışa çıkaracağı 182 adet konut hangi illerde? İşte detaylar...

Ahaber'de yer alan detaylara göre, TOKİ, yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, açık artırma ile 42 ilde 182 konut satılacak.

Ev almak isteyenler, TOKİ'nin yeni konut satışı ilanlarını merakla takip ediyor. İnşa edilen projeler kapsamında 2+1, 3+1, 4+1 tipli daireler, açık arttırma yöntemiyle sahiplerine teslim edilecek. 42 ilde yapılacak olan TOKİ konut satışlarıyla belirlendi. 

TOKİ AÇIK ARTIRMA BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ 42 il için açık artırma yöntemi ile konut satışı yapacağını açıkladı. Müzayedede 182 konut satışı yapılacak. 

Açık artırma, 1 Ağustos 2023 tarihinde saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

Öte yandan vatandaşlar internetten (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek ya da tüzel kişiler, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm şubelerine katılım teminatını yatırması gerekiyor. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması şartı bulunuyor.

TOKİ İLLERİ PEŞ PEŞE AÇIKLADI

TOKİ 42 il için açık artırma yöntemi ile konut satışı yapacağını açıkladı. İşte o iller: Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak.

TOKİ AÇIK ARTIRMA EVLERİ NE KADAR?

TOKİ konutlarının satış fiyatları, konutların konumları, katları, büyüklüğü gibi etkenlere bağlı olarak farklılık gösteriyor. Buna göre fiyatlar, 568.263 lira ve 4.500.000 lira arasında değişiyor.

TOKİ AÇIK ARTIRMA BAŞVURU ÜCRETİ KAÇ TL?

Açık Artırma toplantısına katılım gösterecek olan gerçek ya da tüzel kişiler, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm şubelerine katılım teminatı yatırması gerekecek. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması şartı bulunuyor. Evin fiyatına göre 50 bin, 100 bin ve 200 bin katılım teminatı istenecek.

Muhammen bedeli 999.999 liraya kadar olanlar için 50.000 lira,

Muhammen bedeli 1.000.000 - 1.999.999 liraya kadar olanlar için 100.000 lira,

Muhammen bedeli 2.000.000 lira ve üstünde olanlar için 200.000 lira katılım teminatı ödemek zorundadır.

89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin projelere aykırı inşa edildiği kapsamlı bilirkişi raporunda!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Gübre firmalarına para cezası talebi! Hangi firmalara ne kadar ceza kesilecek?