Toki

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar... Toki'den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşları yakından ilgilendiren bu indirimin ayrıntıları da belli oldu

Son dakika, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan yeni indirim kampanyası geldi. Toki'den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşları yakından ilgilendiren bu indirimin ayrıntıları da belli oldu. Peki TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyasından faydalanmak için ne yapılmalı? 

TOKİ'DEN YENİ İNDİRİM KAMPANYASI!

TOKİ tarafından başlatılan kampanya kapsamında konut ve iş yeri için peşin ödemelerde yüzde 25, arsa için de yüzde 12,5 indirim uygulanacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yapılan ve 24 Nisan’da başlatılacak olan yeni kampanyayı resmen duyurdu.

Bakan Kurum TOKİ’ye borcu olan vatandaşlara yönelik indirim kampanyası ile ilgili bilgiler verdi. Kurum: TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşların kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indiirm imkanından faydalanılacağını açıkladı. Arsalar için de  yine peşin ödeyen vatandaşlara yüzde 12.5 indirim imkanı sağladıklarını belirtti.

TOKİ indirim kampanyası şartları neler? TOKİ indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler ne yapmalı? TOKİ indirim kampanyasından nasıl fayadalanabilirim? İşte merak edilenler...

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI NELER?

Milyonlarca kişi TOKİ indirimkampanyasını merak edip araştırıyor. Bu kapmsa en çok merak edilenlerden biri de indirim kampanyasından nasıl yararlananılabilir? sorusu oldu.

TOKİ indirim kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs gününe kadar, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!