27 / 04 / 2024

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ile 32 ilde yeni ilanlar açıldı!

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ile 32 ilde yeni ilanlar açıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), uygun rakamlar ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir haber yayınladı. Buna göre, Türkiye'nin 32 ilinde toplam 169 daire, açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak. İşte haberin detayları...



TOKİ tarafından gerçekleştirilen açıklama kapsamında, konut sahibi olmak isteyen birçok vatandaşı ilgilendiriyor. Açık artırma ile satılacak olan bu daireler, çok uygun fiyatlı konut edinme imkanı sunmaktadır. Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirilecek olan bu satışlar ile geniş bir yelpazede farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun seçenekler içermektedir. Gerekli şartları taşıyanlar, yüzde 25 peşinat ödeyerek ve 72 ay vadeli ödeme seçeneği ile ev sahibi olabilecekler. Bu avantajlı ödeme koşulları, birçok kişi için konut sahibi olma imkanı sağlamaktadır. 

TOKİ 32 İLDE KONUT SATIŞI YAPACAK!

TOKİ İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  başta olmak üzere 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yeri satışı yapacak.  TOKİ  konut ve iş yeri satışı için başvuru şartları ve tarihleri belirtti. TOKİ Başkanlığı tarafından satılacak konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerlerine ise yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olunabilecek.

TOKİ KONUT VE İŞ YERİ SATIŞI NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  tarafından, 32 şehirde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık 2023 tarihlerinde satışa sunacağını belirtti.

SON GÜN 12 ARALIK

takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek. İnternet katılımı için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek.

TOKİ KONUT VE İŞ YERİ SATIŞI ÖDEME PLANI NASIL?

Satışa konulan konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade ile sahip olunacak. Dönemsel artışlar ise memur maaş artışına göre yapılacak. 2+1, 3+1 konutların teslim tarihinde ise bekleme yok.

TOKİ den yüzde 25 peşinat ile 32 ilde yeni ilanlar açıldı!

TOKİ KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER

TOKİ'den alınan bilgiye göre alıcılar; Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak'ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecek.

TOKİ İŞ YERİ SATIŞI YAPILACAK İLLER

Bu kapsamda, TOKİ'nin satış yapacağı illerde şöyle belirtildi. Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon'da satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile alınabilecek.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR İÇİN MUHAMMEL BEDEL FİYATLARI

İstanbul Arnavutköy 80 metrekare konut muhammel bedel 1.749.584 Türk Lirası.

İstanbul Başakşehir 58 metrekare konut muhammel bedel 1.713.302 Türk Lirası.

Ankara Çubuk 64 metrekare konut muhammel bedel 619.631 Türk Lirası.

Ankara Keçiören 118 metrekare konut muhammel bedel 2.392.000 Türk Lirası.

İzmir Kemalpaşa 85 metrekare konut muhammel bedel 1.738.131 Türk Lirası.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

TOKİ Adapazarı Korucuk’taki 577 konutun teslim tarihi belli oldu!

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!


Geri Dön