16 / 10 / 2024

TOKİ’nin 47 ilde 369 gayrimenkul satışı bugün başladı! Yüzde 15 peşinat, 120 ay vade imkanıyla konut ve iş yeri fırsatı!

TOKİ’nin 47 ilde 369 gayrimenkul satışı bugün başladı! Yüzde 15 peşinat, 120 ay vade imkanıyla konut ve iş yeri fırsatı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 47 ilde 369 gayrimenkul satışı bugün başladı. İşte TOKİ’nin konut ve iş yeri satışları ile ilgili merak edilen detaylar…




Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 47 şehirde toplamda 369 gayrimenkul satışı yapacağını duyurmuştu. Merakla beklenen ve iki gün boyunca devam edecek olan açık artırma  bugün başladı. Paylaşılan detaylara göre yatırımcılar tarafından merakla beklenen açık artırmanın ilki bugün 151 konutun satılmasıyla gerçekleşecek. Yarın ise kalan 218 iş yeri satışa çıkacak. İşte TOKİ’nin konut ve iş yeri satışları ile ilgili merak edilen detaylar…

TOKİ’nin 47 ilde 369 gayrimenkul satışı bugün başladı! Yüzde 15 peşinat, 120 ay vade imkanıyla konut ve iş yeri fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 47 şehirde toplam 369 gayrimenkul satışı bugün resmen başladı. Söz konusu açık artırma ile 151 konut satışa sunulacak. Alıcılar yalnızca peşinatı ödeyerek kendilerine uygun ödeme planıyla konut sahibi olabilecek. 


TOKİ'DEN 47 İLDE 369 GAYRİMENKUL SATIŞI 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 47 şehirdeki 369 gayrimenkul satışını açık artırma yöntemiyle gerçekleştiriyor. Bugünkü açık artırma ile 151 konut satılacak; 17 yarın saat 10.30'da ise 218 iş yeri alıcısını bulacak.

Yatırımcıların merakla beklediğiaAçık artırmalar,  Ankara  Çukurambar Holiday Inn Otel ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca açık artırmalar için internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

TOKİ, şu şehirlerde gayrimenkul satacak;
Bursa, Adana, Afyonkarahisar, Konya, Amasya, Ankara, Samsun, Antalya, Burdur, Çankırı, Çorum, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Nevşehir, Ordu, Siirt, Tokat, Trabzon, Uşak, Erzurum, Kars, Tunceli, Ağrı, Artvin, Aydın, Düzce, Gaziantep, Adıyaman, Isparta, Manisa, Osmaniye, Mardin, Şanlıurfa, Yalova, Zonguldak, Konya, Kırşehir, Malatya, Kastamonu, Denizli

TOKİ 47 İLDE 369 GAYRİMENKUL SATIŞI ÖDEME PLANI
TOKİ, 369 gayrimenkul satışında alıcılara toplamda üç farklı ödeme planı sunuyor;
- Yüzde 15 peşinat ödendiğinde 60 ay vade,
- Yüzde 15 peşinat ödendiğinde 120 ay vade,
- Yüzde 25 peşinat ödendiğinde 72 ay vade sağlanıyor. 

 

İstanbul Tower 205'in akıbeti ne oldu? Bir gökdelen, iki borçlu: Gökdelen teminatlı kredi Halkbank'ı zora soktu!

Belediyelerden iki şehirde satılık 32 gayrimenkul! Arsa, konut, iş yeri…

Buğra Kavuncu'dan İstanbul'un dönüşümü için kamu bankalarına kaynak çağrısı!


Geri Dön