Toki

TOKİ’nin Ağustos 2024 kampanyası için nasıl ve nereden başvurulur? Adım adım TOKİ başvuru ekranı E-devlet!

TOKİ’nin yeni kampanyasının açıklanmasının ardından pek çok kişi de TOKİ projelerine nasıl başvurulacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki TOKİ’nin Ağustos 2024 kampanyası için nasıl ve nereden başvurulur?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, vatandaşların sosyal konut ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği projeler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Söz konusu bu projelerden konut sahibi olmak isteyenlerin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın  belirlemiş olduğu başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. TOKİ’nin başvuru süreçleri genel olarak  belirli dönemlerde ilan ediliyor ve başvurular online veya şahsen kabul ediliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın sosyal konut projelerinde konutların fiyatları, gelir durumuna göre belirlenmiş olan uygun ödeme planlarıyla beraber sunuluyor.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ağustos 2024 projelerine nasıl ve nereden başvurulur? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerine başvuru yapmak için hangi belgeler gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projeleri ile ilgili başvuru detayları...

TOKİ’NİN AĞUSTOS 2024 KAMPANYASI İÇİN NASIL BAŞVURULUR? 


Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, sosyal konut projeleriyle dikkat çekiyor. Bu projelerde yer almak için belirlenmiş olan başvuru şartlarını karşılamış olan yurttaşlar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın sunmuş olduğu ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olabiliyorlar. 

TOKİ sosyal konut başvuruları genel olarak belirli dönemlerde ve ilanlarla duyuruluyor. Başvuru şartları ve süreci, projenin özelliğine göre farklılık  gösterebiliyor. Başvuruların E-devlet üzerinden kabul edildiği TOKİ projeleri için belirli şartların sağlanması gerekiyor.

TOKİ’nin son olarak açıkladığı ve taksitlerin 10 bin TL’den bile az olduğu Çorum projesi için de yine E-devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. 


Peki TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor? İşte o belgeler...

TOKİ başvuruları için genel olarak nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi gibi belgeler talep ediliyor. 

TOKİ Edevlet başvuru ekranı için tıklayın

Konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında başlar…

'Alacağım ev pahalı mı, uygun mu?' diye merak edenler dikkat! Konutun gerçek değeri hesaplandı! 

KİPTAŞ We Haliç projesinde son dakika! Dev projenin kuraları çekiliyor!