02 / 10 / 2024

TOKİ'nin bu projesine başvuranlar dikkat! İşte TOKİ Konya Derbent kura sonuçları 1 Ekim 2024!

TOKİ'nin bu projesine başvuranlar dikkat! İşte TOKİ Konya Derbent kura sonuçları 1 Ekim 2024!

63 dairenin yer aldığı TOKİ Konya Derbent projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte TOKİ Konya Derbent kura sonuçları 1 Ekim 2024…




Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim Konut projesi kapsamında hayata geçirilen ve toplamda 63 dairenin yer aldığı  TOKİ  Konya Derbent projesindeki konutların kura çekilişi yapıldı. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen konut belirleme kura sonuçları 63 hak sahibi arasından canlı yayında Noter huzurunda çekilirken, konut belirleme kura sonuçları açıklandı.

Peki TOKİ Konya Derbent projesinin kura çekilişi sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Konya Derbent kura sonuçları 1 Ekim 2024…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli yurttaşların uygun şartlarda konut sahibi olması için yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Konya Derbent TOKİ konutları için de kura heyecanı bugün yaşandı. Konya Derbent TOKİ projesi kapsamındaki konutların  hak sahipleri isim isim Noter tarafından belirlendi.

İlk Evim Konut kampanyası kapsamında yer alan ve toplamda 63 adet konutun yer aldığı TOKİ Konya Derbent projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

TOKİ Konya Derbent kura sonucu sorgulama ekranı için tıklayın

TOKİ nin bu projesine başvuranlar dikkat! İşte TOKİ Konya Derbent kura sonuçları 1 Ekim 2024!

TOKİ'DEN 25 İLDE 48 AY VADEYLE ARSA SATIŞI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 25 şehirdeki toplamda 379 arsayı da satışa çıkarmıştı. TOKİ tarafınsan satışa sunulan arsalar arasında  Ankara  Etimesgut'ta ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyon alanı, İstanbul'da konut ve rekreasyon gibi alanlar bulunuyor. İki gün devam edecek olan açık artırma 2-3 Ekim'de yapılacak.

Arsaların satışa çıkarıldığı şehirler şu şekilde: Ankara, Eskişehir, Adana, Antalya, İstanbul, Gaziantep, Aydın, Denizli, Diyarbakır, Kayseri, Mersin, Muğla, Tekirdağ, Amasya, Batman, Bitlis, Elazığ, Kırşehir, Hatay, Konya, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Van.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre alıcıların arsa bedellerinin yüzde 25’lik bölümünü peşin şekilde ödemeleri gerekiyor. Kalan tutar 48 ay vadelendiriliyor. Arsa satışlarına ilişkin olarak detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul ve İzmir'deki gökdelenleri tek tek saydı: Depremle yıkılabilir! 

Altın fiyatlarında son durum! Bugün gram, çeyrek, gremse, Ata, Atabeşli altın fiyatı ne kadar? 

Mevduat faiz oranlarına Ekim ayarı: 100 bin liranın 32 günlük getirisi adeta tavan yaptı!


Geri Dön