28 / 04 / 2024

TOKİ'nin Eskişehir yolundaki arazisi, Türkerler İnşaat'ın oldu! İhale sonuçlandı!

TOKİ'nin Eskişehir yolundaki arazisi, Türkerler İnşaat'ın oldu! İhale sonuçlandı!

Ankara 'nın yeni cazibe merkezi Eskişehir yolu üzerindeki 40 bin 628 metrekarelik arazinin arsa satış karşılığı gelir paylaşımı için düzenlenen ihale sonuçlandı.    İhaleyi, idareye 397 milyon lira gelir payı öneren Türkerler İnşaat kazandı



TOKİ 'nin Eskişehir Yolundaki arazisi için düzenlenen ihale sonuçlandı.

Lodumlu (Beytepe Köyü) Mahallesi 'nde toplam 121 bin 884 metrekare inşaat yapılabilecek alan için Mesa Mesken-Tepe İnşaat İş Ortakılığı, Kiler GYO, Özyazıcı İnşaat, Ender İnşaat-Akay İnşaat İş Ortaklığı, İlci İnşaat, İş-Kaya-Ulubol İş Ortaklığı, Kuzu İnşaat, Türkerler İnşaat, YSE Yapı, Ünal Akpınar gibi inşaat sektörünün dev firmaları yarışmıştı.

İhalenin ikinci oturumunda en yüksek teklif Türkerler İnşaat 'tan gelmişti. Firma, arsa satış karşılığı satış toplam geliri olarak 997 milyon 500 bin lira, TOKİ'ye verilecek idare payı gelirini ise 397 milyon lira olarak teklif etmişti.

İhalenin kesin sonucu, ihale komisyonunun kararı ve ihale yetkilisinin onayının ardından ihaleye katılan firmalara bildirildi. Buna göre ihaleyi en yüksek teklifi veren Türkerler İnşaat kazandı.

TOKİ Haber


Geri Dön