27 / 09 / 2024

TOKİ’nin iki yeni projesi için daha teslim müjdesi geldi! İşte TOKİ teslim tarihleri Eylül 2024!

TOKİ’nin iki yeni projesi için daha teslim müjdesi geldi! İşte TOKİ teslim tarihleri Eylül 2024!

Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki yeni projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ’nin hangi projeleri teslim edilecek İşte TOKİ teslim tarihleri Eylül 2024….




Türkiye’nin her şehrinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın hayata geçirdiği projeleri ne zaman teslim edeceği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki yeni projesi için daha teslim müjdesi geldi.  Peki TOKİ’nin hangi projeleri teslim edilecek İşte  TOKİ  teslim tarihleri Eylül 2024….

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Kilis Merkez projesinde yer alan toplam 219 konut ve Kırklareli Lüleburgaz projesinde yer alan 166 adet konut sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ’nin iki yeni projesi için daha teslim müjdesi geldi! İşte TOKİ teslim tarihleri Eylül 2024!

TOKİ’DEN EYLÜL MÜJDESİ


Paylaşılan detaylara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kilis Merkez Deveciler Mahallesi'nde inşaat çalışmalarına başlanan 219 adet sosyal konut tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 23 Eylül – 03 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde yapıldı. 

Çocuk oyun alanının, spor alanının, yeşil alanların ve dinlenme alanlarının yer aldığı TOKİ Kilis Merkez Deveciler projesi  hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Kilis merkez projesi dışında tarafından Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran Mahallesi'nde inşaat çalışmalarına başlanan 166 adet sosyal konutun inşaat çalışmaları da tamamlandı.

İnşaat çalışmaları tamamlanan konutlar, 26 Eylül – 04 Ekim 2024 tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen TOKİ Kilis Merkez projesinde yer alan konutlar; radye temel üzerine, tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı şekilde  inşa edildi.

Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran Mahallesi 166 sosyal konut projesi, 2 oda 1 salon nitelikli 78 daire ve 3 oda 1 salon nitelikli 88 konuttan meydana geliyor. Söz konusu projede, 300 kişilik 1 adet cami ile 6 adet ticaret merkezi de yer alıyor. 

Çocuk oyun alanlarının, spor alanlarının, dinlenme alanlarının ve yeşil alanların yer aldığı TOKİ Kırklareli projesi hak sahiplerinin keyifli vakit geçirebileceği konforlu alanlar sunuyor.

 

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

Lova Pırlanta'da yüzde 55'e varan indirim! Baget, tamtur, tektaş ve beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler dikkat!

Asce GYO Asce Zenith projesinde bankasız kefilsiz 36 ay vade imkanı ve kişiye özel planı!


Geri Dön