Toki

TOKİ'nin il il kura takvimi duyuruldu! Peş peşe yapılacak 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin son dakika kura çekiliş takvimi resmen duyuruldu. 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde gerçekleştirilecek? 2022 il il TOKİ kura çekilişi hangi şehirde ne zaman yapılacak? İşte peş peşe kura çekilişleri il il tam liste... TOKİ sosyal konut kura çekilişi, Çevrei Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamasının ardından  ilk olarak 7 Kasım 2022 tarihi itibarıyla Şırnak'ta başladı

TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde, kura çekilişleri noter huzurunda peş peşe yapılıyor. TOKİ sosyal konut kura çekilişi, Çevrei Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamasının ardından  ilk olarak 7 Kasım 2022 tarihi itibarıyla Şırnak'ta başladı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 19-25 Aralık tarihleri arasında sosyal konutlar için yapılacak kura çekimi tarihlerini resmen duyurdu. 

TOKİ kura çekimi tarihleri başta İstanbul, Ankara ve İzmir olacak şekilde 81 il için merakla araştırılıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre TOKİ kura çekimi tarihleri takvimi yeniden güncellendi. 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında 2+1 ve 3+1, 250 bin sosyal konutun hak sahipleri, kuralar ile belirleniyor. 

Peki 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde gerçekleştirilecek? 2022 il il TOKİ kura çekilişi hangi şehirde ne zaman yapılacak? İşte peş peşe kura çekilişleri il il tam liste 19-25 Aralık...

Habertürk'ün aktardığına göre; 19-25 Aralık tarihleri arasında, Bayburt, Tokat, Rize, Yozgat, Artvin, Kırıkkale, Kırşehir, Trabzon ve Nevşehir illerindeki 2+1 ve 3+1 konutlar için kura çekilişi yapılacak. İşte tarihler...

19 Aralık: Bayburt ve Tokat

20 Aralık: Rize ve Yozgat

21 Aralık: Yozgat ve Artvin

22 Aralık: Kırıkkale

23 Aralık: Kırşehir ve Trabzon

24 Aralık: Trabzon ve Nevşehir

25 Aralık: Nevşehir

Sivas Altınyayla, Tokat Yeşilyurt, Yozgat Akdağmadeni, Kırıkkale Çelebi, Delice, Sulakyurt ilçelerinde başvuru sayısının az olması sebebiyle kura çekilişi yapılmayacak. 

TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde sona erecek. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 Mart'ta belli olacak. 

Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamasında "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME 2022

TOKİ kura çekiliş sonuçları canlı olarak noter huzurunda yapılıyor. TOKİ kura sonuçları https://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube internet sitesi sayfasından canlı olarak izlenebiliyor. 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği Aralık 2022 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Peş peşe belirlendi! Hemen bakın!

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!

EYT ile emekli olacaklar dikkat! Bu ayrıntıları gözden kaçırmayın! Yaş, prim, işten çıkarma...

Aile destek paketi ödemelerinde yeni yıl müjdesi! Resmen hesaplara bir bir yatırılıyor! Bu paraları sakın kaçırmayın!