28 / 04 / 2024

TOKİ'nin İstanbul'daki dev projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul'daki dev projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi resmen başlıyor. 637 yeni konutun yer alacağı projenin maliyeti 889 milyon 476 bin TL olarak açıklandı.



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki yeni projesi resmen başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'daki yeni projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi'nde inşa edilecek.

TOKİ'nin Eyüpsultan'daki yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.  889 milyon 476 bin TL'ye mal olacak proje için "ÇED Gerekli Değildir" kararı verildi.

52 blok olarak inşa edilecek olan  TOKİ  Eyüpsultan projesinde 637 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami bulunacak. Söz konusu projedeki bloklar 3-8 kat aralığında tasarlandı.

TOKİ Eyüpsultan İslambey projesin kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ nin İstanbul daki dev projesi için ÇED Gerekli Değildir kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

TOKİ EYÜPSULTAN İSLAMBEY PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

TOKİ Eyüpsultan İslamney projesinin inşaat çalışmalarının 24 ayda hafriyat çalışmalarının ise 15 ayda tamamlanacak. Projenin inşaat aşamasında idari ve teknik olmak üzere 80 kişinin çalışması planlanıyor.

İSLAMBEY EYÜPSULTAN TOKİ PROJESİ NEREDE?

İslambey Eyüpsultan TOKİ projesine en yakın konut 25 metre mesafede bulunuyor. Proje alanı İslambey Caddesi'ne 31 metre, İslambey Cami'ye 262 metre, Eyüpsultan İlkokulu'na 287 metre, Eyüp Mezarlığı'na 468 metre, Avrupa Otoyolu'na 1,71 kilometre mesafede yer alıyor. 

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 2 bin 63 yeni konut geliyor!

TOKİ 26 ildeki 132 konutu satışa çıkarıyor! 72 ay vade fırsatıyla!

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!


Geri Dön