Kent Haberleri

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor.   TOKİ indirim kampanyası için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu

TOKİ ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara ilişkin hayata geçirilecek indirim kampanyasının detaylarını peş peşe açıkladı. 

TOKİ indirim kampanyası için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

NTV'de yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2023 indirim kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamasında "TOKİ’mizle her yıl iki kere düzenlediğimiz indirim kampanyamızın zamanı geldi. 24 Nisan’da başlıyoruz! TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek" ifadelerine yer verdi. 

Bu açıklamanın ardından TOKİ'den ev, iş yeri, arsa alanlar merakla detayları araştırmaya başladı. Vatandaşlar, 'TOKİ indirim kampanyası başvuruları ne zaman, şartları neler?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

TOKİ 2023 indirim kampanyası 24 Nisan tarihinde başlayacak. Kampanya kapsamında, TOKİ, kalan borcunu peşin ödeyen konut ve iş yeri sahibine yüzde 25 indirim, arsada ise yüzde 12.5 oranında indirim fırsatı sunacak. 

TOKİ'nin indirim kampanyasından faydalanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs tarihine, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. 

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ 2023 İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI NELER? 

TOKİ'nin resmi Twitter adresinden de indirim kampanyasına ilişkin bir paylaşım yapıldı ve paylaşımda "2023 yılı indirim kampanyamız başlıyor. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik düzenlenen yüzde 25 indirim kampanyamız 24 Nisan 2023'de başlayacak" ifadelerine yer verildi. 

Kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılının sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabilecek. 

Alıların, başvuru tarihi itibarıyla, borç kapatmanın yapıldığı aya ilişkin taksit ödemelerini gerçekleştirmiş olması gerekiyor. 

Söz konusu indirimden yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalar aracılığıyla konut kredisi de kullanabilecek. 

Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan gayrimenkul sahipleri, TOKİ 2023 indirim kampanyasından yararlanamayacak.

700 bin kamu işçisine müjdeli haber geldi! Son dakika maaş zammı belli oldu! Kamu işçileri hemen bakın!

Beklenen Marmara depremiyle ilgili ürküten açıklama! Prof. Dr. Bektaş, tek tek anlattı! 7'den büyük deprem olur mu?

EYT’liler dikkat! Bu kişiler EYT listesinden çıkarılıyor! Toplu ödemeler iade ediliyor!