23 / 06 / 2024

TOKİ'ye başvuranlar ve kurada ismi çıkanlar dikkat! Hemen e-Devlet'ten bunu yapın: Cumhurbaşkanlığı açıkladı! 

TOKİ'ye başvuranlar ve kurada ismi çıkanlar dikkat! Hemen e-Devlet'ten bunu yapın: Cumhurbaşkanlığı açıkladı! 

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ'nin proje durumlarının e-Devlet'ten sorgulanabildiğini açıkladı. İşte detaylar...



Milyonlarca vatandaşın konut sahibi olabilme umuduyla başvuru yaptığı  TOKİ  projeleri ile ilgili çalışmalar şehir şehir sürdürülüyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin https://x.com/dijital resmi X sosyal medya hesabından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) başvuruda bulunanları ilgilendiren önemli bir paylaşım yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ'ye başvuru yapan, kura sonuçları açıklanan ya da kurada çıkan konutların ilerleme durumları ile ilgili bir açıklamada bulundu. 

TOKİ ye başvuranlar ve kurada ismi çıkanlar dikkat! Hemen e-Devlet ten bunu yapın: Cumhurbaşkanlığı açıkladı! 

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nden TOKİ konutları ile ilgili yapılan söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen konut kampanyalarına başvuran vatandaşlarımız; kura sonuçlarını ve proje durumlarını e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabilirler.

https://www.turkiye.gov.tr/toplu-konut-idaresi-toki-konut-projeleri-kura-sonuc-ve-proje-durum-sorgulama

@Toki_Kurumsal" 

Açıklamada TOKİ tarafından hayata geçirilen konut kampanyalarına başvuran vatandaşların kura sonuçları ve proje durumlarını e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabiliceklerine dikkat çekildi. 

Vatandaşların e-Devlet üzerinden yapabilecekleri sorgulamada 2022 yılında kurası çekilen 250 bin konut ile ilgili projelerin ilerleme seviyeleri ve diğer pek çok TOKİ projelerinin ilerleme seviyesi görülebiliyor. 

TOKİ ye başvuranlar ve kurada ismi çıkanlar dikkat! Hemen e-Devlet ten bunu yapın: Cumhurbaşkanlığı açıkladı! 

YENİ PROJELER BİR BİR AÇIKLANIYOR

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin resmi sitesinde ay ay olacak şekilde yeni projelerin ihale tarihleri ve detayları tek tek açıklanıyor.

Bunların yanı sıra TOKİ, İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut için de düğmeye bastı. Açıklanan son dakika detaylarına göre, dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'daki yeni projeleri için start verdi. 

Buna göre,  Ankara  projesinde 84 konut, 65 konut ve 44 konut konut, İstanbul projesinde ise 150 konutun bulunacağı belirtildi. 

Ankara projesi Nallıhan ilçesi Hacıbey Mahallesi, Nasuhpaşa Mahallesi ve Atatürk Mahallesi'nde; İstanbul projesi ise Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde hayata geçirilecek. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi projesinin ihale tarihi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00 olarak açıklandı. Ankara Nallıhan Nasuhpaşa Mahallesi, Hacıbey Mahallesi ve  Atatürk (Yazı) Mahallesi projelerinin ihalesi de 28 Haziran 2024 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

ŞOK Market 22 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Bu cumartesi ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı var...

A101'de bugün seyahat ütüsü, saç düzleştirici, Smart Led TV, zigon sehpa indirimde! İşte 20 Haziran güncel A101 kataloğu

Diyanet'in ABD'deki mal varlığı 90 milyon doları geçti! Villa, otel ve hamam işletiliyor!

Batık krediler 1 trilyon lirayı aştı! İnşaat sektörü başı çekiyor


Geri Dön