29 / 04 / 2024

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, Göktürk'te Hangün Yapı Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Geçtiğimiz haftalarda, yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, "Televizyon ve sinema dışında başka işlerim var. Hem tekstil hem de inşaat alanında büyük yatırımlar yapacağım. Uluslararası bir firma kuracağım" diye konuşmuştu. 

Tolgahan Sayışman'ın şirketi bugün resmen kuruldu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Yakışıklı oyuncu "Göktürk’te 40 dairelik bir rezidansa ve 14 villadan oluşan iki projeye başladık” açıklamasında bulundu. Sayışman, inşaat sektöründe yeni yatırımlarıyla boy gösterecek. 

Hangün Yapı Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. d. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. e. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.

Hangün Yapı Anonim Şirketi Adres: 

Göktürk Merkez Mah.Palmiye Sk. Göktürk Suit Sit.No:2/18 Eyüpsultan

Hangün Yapı Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön