27 / 04 / 2024

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...



Tolunay Yıldız YEO Teknoloji Enerji Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'sudur. Tolunay Yıldız 2004 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi çözümler sunmak üzere YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.’nin temellerini atmış ve kurucu ortaklarından biri olarak devam etmiş ve 2004 yılından bu yana da Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO görevini sürdürmektedir. 

Tolunay Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden lisans derecesiyle mezun olmuştur. Gebze Teknik Üniversitesi’nde MBA programını tamamlamış ve ardından Maltepe Üniversitesi’nde İktisat doktora eğitim programına katılmıştır.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Halen İstanbul Kültür Üniversitesi’nde İşletme doktora eğitimine devam etmektedir. Sayın Tolunay Yıldız, Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Tolunay Yıldız; Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) Ukrayna ve Özbekistan İş Konseyleri ve Enerji İş Konseyi’nde Yürütme Kurulu Üyeliği görevini devam ettirmektedir. 

Tolunay Yıldız, ayrıca Dii Ortadoğu ve Kuzey Afrika Enerji Sektör Derneği ve Elektromanyetik Sanayicileri Derneği (EMSAD) üyesidir. Ayrıca ‘Melek Yatırımcı’ lisansına sahiptir.

YEO TEKNOLOJİ NE İŞ YAPAR?

YEO'nun Yenilenebilir enerji alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ile 'Yeşil Hidrojen' ile ilgili tüm ürün ve hizmetler için proje geliştirme, planlama, inşaat, işletme, satışı, entegrasyonu ve ticareti alanlarında faaliyet göstermektedir. Ortadoğu Afrika Hydrojen Birliği'nin Türkiye'den ilk ve tek üyesidir.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapar?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapar? 

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapar?

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapar? 


Geri Dön