04 / 05 / 2024

Tona Beytepe geliyor! Yeni proje!

Tona Beytepe geliyor! Yeni proje!

Tona Yapı ve Fırat Tahin ADİ Ortaklığı Tona Beytepe projesi için düğmeye bastı. 304 adet konutun yer alacağı projede 478 milyon 650 bin TL'ye mal olacak.



Tona Yapı ve Fırat Tahin ADİ Ortaklığı Tona Beytepe projesi için start verdi. 4 blok olarak yükselecek olan Tona Beytepe projesinde 304 konut yer alacak.

478 milyon 650 bin TL'ye mal olacak Tona Beytepe projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Tona Beytepe projesi  Ankara  İli, Çankaya İlçesi, Lodumu Mahallesi, 80022 ada ve 1 nolu parsel üzerinde yükselecek. 

Projedeki A blokta 100 adet konut ve 1 adet kapıcı dairesi, B blokta 101 adet konut ve 1 adet kapıcı dairesi ve C blokta 100 adet konut + 1 adet kapıcı dairesi olacak şekilde toplam 301 adet konut + 3 adet kapıcı dairesi yer alacak. 

Tona Beytepe geliyor! Yeni proje!

5 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu projedeki bodrum katlarda planlanan toplam kapasitesi 301 adet araç olan D, E, F ve G Blok şeklinde isimlendirilen kapalı otopark ve sosyal tesis (H Blok) yer alacak.

TONA BEYTEPE NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Tona Beytepe projesinin inşaat çalışmalarının yaklaşık olarak 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmaları süresince yılda 12 ay, 300 gün, günde 8 saat tek vardiya şeklinde çalışılacak olup 100 personel görev alacak. 


Projedeki A Blok, B Blok ve C Blok olmak üzere toplam 3 adet blokta 3+1
toplam 301 adet yer alacak.  Bunun dışında A, B ve C Blokta kapıcı dairesi,
sığınak, su depoları, yangın su depoları, elektrik odası, telekom odası ve kazan dairesi bulunacak.

Tona Beytepe'deki A Blok 27 katlı (1 Bodrum Kat+ Zemin + 25 Kat), B Blok 27 katlı (1 Bodrum Kat+ Zemin + 25 Kat), C Blok 27 katlı (1 Bodrum Kat + Zemin + 25 Kat), D Blok 4 Bodrum Katlı, E Blok 3 Bodrum Katlı, F Blok 3 Bodrum Katlı, G Blok 2 Bodrum Katlı ve Sosyal Tesis 2 katlı (Zemin + 1Bodrum Kat) şeklinde projelendirildi.

Tona Beytepe geliyor! Yeni proje!

Proje kapsamında inşa edilecek konutlarda, her dairede ve her bir kapıcı dairesinde 4 kişi yaşayacağı varsayıldığında inşaatı tamamlanacak konutlarda yaşayacak tahmini nüfusun 1.216 kişi şeklinde olması bekleniyor. 

TONA BEYTEPE NEREDE?


Proje sahasına en yakın konutlar sahanın yaklaşık 240 metre batısında bulunan Elit Manzara Beytepe Konutları olarak belirtiliyor. Proje sahasının yaklaşık olarak 150 metre güneyinde Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi 11. Pompa İstasyonu yer alırken, proje sahasına yaklaşık 90 metre kuzeydoğusunda konut inşaat alanı yer alıyor. 

Web: https://tonayapi.com.tr/

Prime Tan Suites peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Bak Yapı'dan Bursa'ya 600 konutluk yeni proje geliyor!

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!


Geri Dön