Konut

Topkapı 29'da lansmana özel fırsatlar şimdi başladı! Yeni projede 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

8 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde lansmana özel fırsatlar şimdi başladı. İşte Topkapı 29 detayları ve lansman fırsatları...Yatırımcıların merakla beklediği Topkapı 29 projesinde toplam 1

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden yeni projesi Akzirve Topkapı 29'u geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.

Yatırımcıların merakla beklediği Topkapı 29 projesinde toplam 1.441 adet konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar konut seçeneği mevcut.

Peki Topkapı 29 projesinde lansmana özel hangi fırsatlar sunuluyor? İşte detaylar...

Yatırımcıların radarına giren Topkapı 29 projesi İngiltere’nin dünyaca ünlü mimarlık grubu Chapman Taylor tarafından tasarlandı.

LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Şehrin birçok yerine 10 dakika uzaklıkta yükselen Topkapı 29 projesi kendine özgü mimarisi ve konseptiyle mega kent İstanbul’un ve bölgenin yeni sembolü olmaya aday.

NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

İlk teslimlerin 29 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirileceği Topkapı 29 projesinde yer alan tamamı balkonlı dairelerin tavan yüksekliği  net 3.05 metre olarak tasarlandı.

10 bin metrekare büyüklüğünde kent parkıyla dikkat çeken Topkapı 29 ön lansman döneminde konut satışının 4 katı kalep aldı.
 

24 AY VADE FARKSIZ

Yatırımcıların radarına giren Topkapı 29 projesinde yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında kalan kısım için 24 ay vade farksız ödeme yapılıyor. Ayrıca projede 60 ay için yüzde 0.99 oranlı kredi imkanı sağlanıyor. 

Topkapı 29 projesinde ticari üniteler dışında, ofis, otel, rezidans ve alışveriş caddesi de mevcut. Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; fitness salonu, studio, dinlenme salonu, kapalı ve açık havuz, SPA, kafe, sinema salonu, kütüphane, TV alanı ve ortak çalışma alanı mevcut.