02 / 05 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala satılık!

Topkapı Inİstanbul Gala satılık!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire seçenekleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön satış süreci devam eden proje Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçiriliyor.



Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen  Inİstanbul Gala  Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılıyor. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşuyor.


Topkapı Inİstanbul Gala satılık konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede banka kredili ve vadeli ödeme koşulları sunuluyor.


Inİstanbul Gala Evleri İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta bulunuyor.


Lansmanı 28 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan Topkapı Inİstanbul Gala satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşuyor.


Inİstanbul Davutşa'da asansör, fitness center, güvenlik, sinema, mescit, kreş, futbol alanları, yüzme havuzu, basketbol sahası, kapalı otopark, oyun alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim 

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön