27 / 04 / 2024

Topkapı29'da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

Topkapı29'da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Topkapı 29

Topkapı29 projesinde, kalan son daireler için şirket bünyesinde, yüzde 50'sini peşin kalanını 72 ay yüzde 0,99 vade oranıyla kefilsiz kredisiz ödeme seçeneği ve yüzde 10 indirim sunuluyor. Peki Akzirve Topkapı29'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Akzirve Topkapı29 projesi, İstanbul’un tarihi kalbi Topkapı’da, tüm ulaşım ağlarının kesiştiği noktada, hastaneler, okullar, iş ve yaşam merkezleriyle çevrili benzersiz bir lokasyonda hayata geçiriliyor. 

Topkapı29'dan konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya ile satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Topkapı29 projesinde, kalan son daireler için kefilsiz kredisiz 72 ay taksit imkanı sunuluyor. 

2022'de inşaatına başlanan proje, 1.691 adet konut, rezidans, alışveriş merkezi, ofis, otel gibi birçok farklı fonksiyona sahip. 

Topkapı29 da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

1+1'DEN 5+1'E DEĞİŞEN KONUT TİPLERİ

Topkapı29 projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Projedeki daireler hem ferah hem de ışık alacak şekilde tasarlandı. 

Projede yer alan 1+1 evler brüt 71 ile 87 metrekare arasında, 2+1 evler ise brüt 107 ile 142 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 

Avrupa’nın en iyi mimarlık ofislerinden Chapman Taylor tarafından tasarlanan Topkapı29'da, meydanlar, özel peyzaja sahip yeşil alanlar, sokaklar, avlular ve sosyal buluşma alanları konforlu ve yenilikçi bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

Projede yer alan dairelerin tümü balkonlu, bahçeli ve teraslı olacak şekilde tasarlandı. Enerji ve su tasarrufuyla, atıkları minimuma düşürerek, bina içlerinde hava kalitesini artırarak, çevreye ve sahiplerine saygıyla yükselen proje, ev sahiplerine LEED sertifikalı bir yaşam sağlıyor. 

Topkapı29 da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

DAYANIKLILIĞI İTÜ TARAFINDAN TASDİK EDİLDİ

Topkapı29 projesinde fitness salonu, studio, SPA, kapalı ve açık havuz, kafe, sinema salonu, dinlenme salonu, kütüphane, TV alanı ve ortak çalışma alanı gibi büyüklüğü yaklaşık 4 bin metrekareye ulaşan pek çok farklı sosyal donatı alanı yer alıyor. 

Proje ile cadde mağazalarından ofislere, yaşam ve alışveriş merkezlerinden dünyanın ünlü zincir markalarından birinin işleteceği otele kadar geniş bir  ekosistem hayata geçiriliyor. 

Projede, pergola gölgesindeki oturma alanları, kokulu çiçek bahçeleri, çim alanlar, su temalı düzenlemeler, egzersiz parkurları, çok amaçlı sahalar, kaykay pisti gibi farklı alanlar da bulunuyor. 

Ayrıca, Topkapı29 projesinin dayanıklılığı İstanbul Teknik Üniversitesi’nden alınan belgeyle tasdiklenmiş durumda.

Topkapı29 da kefilsiz kredisiz 72 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

TOPKAPI29 9 KASIM 2023 FİYAT LİSTESİ, ÖDEME PLANI 

Topkapı29 projesinde, kalan son daireler için şirket bünyesinde, yüzde 50'sini peşin kalanını 72 ay yüzde 0,99 vade oranıyla kefilsiz kredisiz ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca, vadeli ödemelerde yüzde 10 indirim de yapılıyor.

Topkapı29'da yer alan 1+1 evlerin fiyatları 8 milyon 880 bin Türk Lirası'ndan, 2+1 evlerin fiyatları da 12 milyon 405 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

*Söz konusu fiyatlar peşin ödemelerde geçerli.*

Web: https://www.topkapi29.com/ 

Tel: 444 3 358 

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villa!

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Go Garden Villaları'nda peşin ödemelerde yüzde 15+ yüzde 11 indirim fırsatı başladı!


projeye sor



Geri Dön