01 / 05 / 2024

Toplu konut site yönetim şirketleri!

Toplu konut site yönetim şirketleri!

Site yönetimi şirketleri arasında toplu konutlara yönelik konut yönetim hizmetleri sunan profesyonel firmalar arasında öne çıkan iki şirket var; İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. ve TOKİ iştiraki Emlak Yönetim A.Ş.




Site yönetimi şirketlerinin iş tanımı



TOKİ, KİPTAŞ gibi toplu konut yönetim hizmetleri firmaları, sitelerin veya toplu konutların peyzaj- bakım, muhasebe - aidat takip, halkla ilişkiler- tanıtım, teknik işler, çevre - temizlik ve güvenlik işlerini gerçekleştiren firmalardır. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. ve  TOKİ  iştiraki Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. firmaları bu kategoride yer alır. Boğaziçi ve Emlak Yönetim, site yönetimi sektörünün lokomotifleridir. 


Toplu konut yönetim hizmeti, kurumsal olarak ilk kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından 1997’de başlatıldı. Resmi kurum iştiraki olarak oluşturulan Boğaziçi Yönetim A.Ş.’yi TOKİ iştiraki Emlak Yönetim A.Ş. izledi. 



Boğaziçi Yönetim A.Ş.


Türkiye’nin, profesyonel anlamda ilk “Yönetim Hizmet Danışmanlığı ve Müşavirlik” şirketi olarak 1997 yılında kurulan Boğaziçi Yönetim A.Ş., başta, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin KİPTAŞ aracılığıyla ürettiği yerleşim bölgeleri olmak üzere,kurulduğu günden bugüne, pek çok toplukonut ve yerleşim biriminden bağımsız ya da kompleks iş merkezlerine,kat malikleri ya da sakinlerinin daha mutlu, huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilmeleri doğrultusunda hizmet vermektedir. 


Yönetimini üstlendiği yaşama alanlarına sağladığı donatılarla,kat malikleri ve sakinlerinin talep ve beklentilerini aşan ölçüde çağdaş ve sorunsuz mekânlar oluşturan Boğaziçi Yönetim A.Ş, ele aldığı yaşam biriminin “emlak değeri”ni artırarak ürettiği “artı değer”le,“site yönetmek” faaliyetini de aşan bir organizasyon ve perspektif sahiptir.



Boğaziçi Yönetim A.Ş. hizmetleri


Boğaziçi Yönetim A.Ş, 3 bin personeliyle peyzaj ve bakım, muhasebe ve aidat takip, halkla ilişkiler ve tanıtım, çevre ve temizlik, güvenlik ve teknik işler hizmetleri vermektedir. 



Boğaziçi Yönetim A.Ş.’nin İstanbul’da yönettiği toplu konutlar ve siteler 


Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından yönetilen İstanbul’un Avrupa yakasındaki siteler, markalı konut projeleri ve toplu konutlar şunlardır; 


AKTEL RESİDENCE SİTE YÖNETİMİ, ARMAĞAN KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, BEY 2023 EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, BİR İSTANBUL EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, CROWN TOWER SİTE YÖNETİMİ, HALKALI AÇELYA TOKİ KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, ISPARTAKULE PATARA SİTESİ, İSTANBUL BAYRAMPAŞA YORUM EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, İSTANBUL FATİH SULUKULE TOPLU KONUTLARI, İSTANBUL HADIMKÖY AKPINAR 4. ETAP TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HADIMKÖY AKPINAR TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI AKASYA TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI BEZİRGANBAHÇE TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI DEFNE TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI FULYA TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI GÖL TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI MANOLYA TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL HALKALI MENEKŞE TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL İKİTELLİ TOKİ EVLERİ, İSTANBUL KEMERPARK EVLERİ, KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 14. BÖLGE SİTE YÖNETİMİ,  KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 11. BÖLGE SİTE YÖNETİMİ, KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 12. BÖLGE SİTE YÖNETİMİ, KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 13. BÖLGE SİTE YÖNETİMİ, KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 17. BÖLGE SİTE YÖNETİMİ, KİPTAŞ ARNAVUTKÖY KONUTLARI, KİPTAŞ BAŞAKŞEHİR 4 ETAP SİTE YÖNETİM, KİPTAŞ BAŞAKŞEHİR 5.ETAP, KİPTAŞ ESENYURT KONUTLARI 2.ETAP, KİPTAŞ ESENYURT KONUTLARI 3.ETAP, KİPTAŞ ESENYURT KONUTLARI 4.ETAP, KİPTAŞ ESENYURT KONUTLARI 5. ETAP, KİPTAŞ FİNANSKENT KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, KİPTAŞ HADIMKÖY 2. ETAP KONUTLARI, KİPTAŞ HADIMKÖY KONUTLARI, KİPTAŞ KAYABAŞI KONUTLARI, KİPTAŞ MASKO EVLERİ, KİPTAŞ METROKENT KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, KİPTAŞ MİMARSİNAN KONUTLARI, KİPTAŞ SAHİLPARK EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, KİPTAŞ SEFAKÖY KONUTLARI, KİPTAŞ SİLİVRİ 2.ETAP KONUTLARI, KİPTAŞ SİLİVRİ KONUTLARI, KİPTAŞ TEPECİK KONUTLARI, KİPTAŞ THE İSTANBUL VELİEFENDİ SİTE YÖNETİMİ, KİPTAŞ TOPKAPI MERKEZ EVLER 1. VE 2.ETAP, KİPTAŞ YAKUPLU EVLERİ, LEMURİA EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, MELİSSA EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, MERTER CEVAHİR KORU SİTESİ SİTE YÖNETİMİ, METRO REZİDANS SİTE YÖNETİMİ, N TOWERS SİTE YÖNETİMİ, PAŞAKENT KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, REAL İSTANBUL EVLERİ, SERA KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, SOLARKENT SİTE YÖNETİMİ, TAŞOLUK TOKİ 2. ETAP KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ, UKRA HANE PLUS SİTE YÖNETİMİ, YILDIRIM BEYAZIT SİTESİ SİTE YÖNETİMİ. 



Anadolu yakasında bulunan ve Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen siteler şunlar; 


AGENAPARK EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, FUAYE EVLERİ SİTE YÖNETİMİ, İSTANBUL AKASYA EVLERİ, İSTANBUL PENDİK KURTKÖY TOKİ KONUTLARI 1.ETAP, İSTANBUL TUZLA AYDINLI 1. ETAP TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL TUZLA AYDINLI 2. ETAP TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL TUZLA AYDINLI 3. ETAP TOKİ KONUTLARI, KİPTAŞ DRAGOS KONAKLARI, KİPTAŞ İÇERENKÖY KONUTLARI, KİPTAŞ MALTEPE EVLERİ 2. ETAP, KİPTAŞ PENDİK DOLAYOBA SOSYAL KONUTLARI, KİPTAŞ TUZLA 2.ETAP KONUTLARI, KİPTAŞ TUZLA 4. ETAP SİTE YÖNETİMİ, KİPTAŞ TUZLA ŞİFA KONUTLARI, KİPTAŞ YEŞİLVADİ KONAKLARI, NİSH ADALAR SİTE YÖNETİMİ, ŞEHRİZAR KONAKLARI SİTE YÖNETİMİ. 


Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen sitelerin tamamını görmek için tıklayın!



Boğaziçi Yönetim A.Ş. iletişim


BOĞAZİÇİ KONUT HİZMET YÖNETİM İŞLETMECİLİĞİ VE  TİC A.Ş


Adres: Başakşehir 5. Etap Yeşilvadi Caddesi No :6  Başakşehir/İSTANBUL

Tel:0 212 487 99 51 Fax: 0212 487 99 50

E – Mail : [email protected]

Web: www.bogaziciyonetim.com.tr

www.facebook.com/bogaziciyonetim

www.youtube.com/bogaziciyonetim



Emlak Konut Yönetim A.Ş.


Planlı kentleşme ve konut programı, bilinçli profesyonel konut yönetimi talebini arttırmıştır. Bu çerçevede oluşan yaşam alanlarında, profesyonel yönetim ve hizmet danışmanlığı ihtiyacını, 1300 saha çalışanı ve 45 idari personeli ile Türkiye’de ilk sıralarda yer alan, Emlak Yönetim Hizmetleri A.Ş. 2009 yılından beri faaliyetlerini öncü kuruluş olarak yürütmektedir. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraklerinden Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak faaliyetlerine başlamıştır.


Başta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Emlak Konut GYO A.Ş., Emlak Planlama İnşaat Proje A.Ş. ve özel sitelerin ürettiği yerleşim bölgeleri olmak üzere, yerleşim biriminden bağımsız kompleks iş merkezleri ve butik alışveriş merkezlerinin yanı sıra Türkiye genelinde uygulamaya geçen kentsel dönüşüm çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne de hizmet vermektedir.


Toplu konut alanlarında ‘Sosyal Devlet’ anlayışının güçlenmesini sağlayan, doğru yöntemlerle ve modern kentleşmenin, tüm çözümlerini sunan bir yönetim hizmeti veren Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. faaliyete geçtiği ilk günden beri modern, akılcı ve doğru yöntemlerle site yönetimi organizasyonları kurarak gerek kat maliklerine gerekse konut sahiplerine huzurlu, konforlu ve güvenli bir ortam sağlarken, aynı zamanda ortak alanları kullanma bilincini yerleştirerek, ortak yaşama kültürünün benimsenmesine katkıda bulunmuş ve komşuluk ilişkilerini pekiştirici alanlar oluşturmuştur.


Emlak Konut Yönetim A.Ş.’nin İstanbul’da hizmet verdiği toplu konutlar ve siteler


DOĞA PARKI EVLERİ 167/2 174/3, DOĞA PARKI EVLERİ 170/1, TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI, İSTANBUL ALEMDAĞ ÇEKMEKÖY EMLAK KONUTLARI, İSTANBUL BAŞAKŞEHİR AYAZMA 2. ETAP TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL FATİH SULUKULE TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 1. BÖLGE ( AKİK ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 10. BÖLGE ( OPAL ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 15. BÖLGE ( İNCİ ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 16. BÖLGE ( KEHRİBAR ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 2. BÖLGE ( OLTU ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 3. BÖLGE ( SEDEF ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 4. BÖLGE ( MERCAN ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 5. BÖLGE ( ELMAS ): KAYAŞEHİR 5.BÖLGE ELMAS SİTESİ, İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 6. BÖLGE ( YAKUT ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 7. BÖLGE ( FİRUZE ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 8. BÖLGE ( SAFİR ), İSTANBUL KAYAŞEHİR TOKİ KONUTLARI 9. BÖLGE ( ZÜMRÜT ), İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE AYAZMA 1. ETAP TOKİ KONUTLARI, İSTANBUL MALTEPE BAŞIBÜYÜK TOKİ KONUTLAR, İSTANBUL SELİMPAŞA EMLAK KONUTLARI, İSTANBUL YEDİKULE KONAKLARI.


Emlak Yönetim A.Ş.’nin hizmet verdiği siteleri görmek için tıklayın!



Emlak Yönetim A.Ş. iletişim


Adres: Bahçeşehir 1.Kısım Mah. Fırat Cad. Didim Sk. No:2/A Uphill Court Bahçeşehir / İSTANBUL

Tel: +90 212 669 83 91

Faks: +90 212 669 16 94

E-Mail: [email protected]

Web: www.emlakyonetim.com.tr



Geri Dön