28 / 04 / 2024

Topoğlu İnşaat'tan Topoğlu Palace'da 2 milyon dolara! Son 7 konut!

Topoğlu İnşaat'tan Topoğlu Palace'da 2 milyon dolara! Son 7 konut!

Topoğlu İnşaat'tan Topoğlu Palace'da 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon dolar aralığında. Yüzde 50 peşinatla, inşaat bitimine kadar vade uygulanabiliyor



Topoğlu İnşaat'ın Topoğlu Palace adlı projesinde son 7 konutun satışı devam ediyor. Nişantaşı'nda 2009 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanan Nişantaşı Topoğlu Palace projesi Haziran ayında tamamlanacak.

Projede 10 adet 205 metrekarelik 4+1 normal daire, 2 adet 360 metrekarelik 5+2 dubleks daire olmak üzere toplam 12 daire bulunuyor. 5+2'lerin satışı tamamlandı. 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon dolar aralığında. Yüzde 50 peşinatla, inşaat bitimine kadar vade uygulanabiliyor.

Nişantaşı Topoğlu Palace'ın toplam arsa alanı 750 metrekare, inşaat alanı ise 4 bin metrekarenin üzerinde.

Tamamı akıllı ev sistemiyle donatılan dairelerde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü ile güneşin batışını algılayarak panjurları açıp kapama sistemi, evden çıkmadan asansörü çağırma ve bekletme sistemi,   alarmın harekete geçirilmesinden sonra hareket sensörü ile ortamdaki hareketi algılayarak isteğe göre alarmı tetikleme sistemi, duman sensörü ile yangını algılayıp alarmı çalıştırma sistemi, uzun seyahatlerde panjur ve perdeleri açarak evi güneşlendirme veya havalandırma imkanı, güvenlik ışıklarını yakma bulunuyor. Her daireye 3 araçlık otopark imkanı sunuluyor.

Temel drenaj sistemi ile inşa edilen Nişantaşı Topoğlu Palace'ın zemininde, zemin etüt ve sondaj çalışmaları yapıldı, buna göre son deprem yönetmeliğine uygun temel sistemi uygulandı. Bina betonarma karkas olarak inşa edildi. Son teknoloji kullanılarak endüstriyel kalıp ve radye temel sistemi ile depreme son derece dayanıklı bir yapı meydana getirildi.

Binanın bodrumu, otoparkı ve binanın tamamına yalıtım, bohçalama sistemi ile gerçekleştirildi. Dış perde duvarlara dışarıdan membran ile su yalıtımı ve koruması uygulandı.

Projenin internet sitesinde yer alan bilgiler ise şöyle;

İstanbul'un modern yüzü Nişantaşı'nda Topoğlu İnşaat kalite ve güvencesinde yeni bir hayat sizleri bekliyor. Topoğlu Palace Nişantaşı'nda özel mimari tasarımı, teknolojik altyapısı, kaliteli yapı malzemeleri, her daireye 3 araçlık otoparkı ve 24 saat özel güvenliği ile konfor ve estetiği aynı anda size sunuyor.

Topoğlu Palace'da her anı huzur ve güven dolu bir yaşam sizleri bekliyor.

Topoğlu Palace, Nişantaşı'ndaki elit lokasyonuyla dünyaca seçkin mağazalara ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra her daireye sunduğu 3 araçlık otopark imikanıyla şehirdeki hayatınıza konfor katıyor.

12 daireden oluşan kompakt yapısıyla sıcak ve huzurlu ortama sahip olan Topoğlu Palace'da 10 adet 4+1 normal daire ve iki adet 5+2 dubleks daire yer almaktadır. Dairelerin tamamı akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Tüm dairelerde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi bulunmaktadır.

Topoğlu Palace'ın dış cephesi sizi mutlu edecek detaylarla işlenmiştir. Kullanılan yapı malzemeleri estetik olmanın yanı sıra ısı ve ses izolasyonu bakımından son derece işlevseldir. Bahçe girişinde bulunan özel güvenlik 24 saat hizmet vermekte, Palace girişi ve otopark girişi izlenmesini ve dijital ortamda kayıt altına alınmasını sağlamaktadır. Gerektiğinde özel güvenlik daireleri arayarak bilgi vermektedir.

Topoğlu Palace'da kalite sizin için yeniden yorumlandı. Her dataydan sizi memnun edecek kaliteli malzeme bütünlüğü sağlanmıştır. Mimari tarzıyla kullanışlı, estetik ve huzurlu bir mekan sizleri bekliyor. Her ayrıntı sizin için tasarlandı.İnce zevklere hitap eden hayat dolu bir yatak odası Topoğlu Palace'da sizleri bekliyor. şžıklığı sizin için dolapllarında saklayan giyinme odası ve konforlu ebeveyn banyosu ile gününüzü huzurla tamamlayacaksınız.


TOPOĞLU PALACE AKILLI EV TEKNOLOJİSİ İLE DONATILMIşžTIR
¢Işık sensörü ile güneşin batışını algılayarak panjurları açıp-kapama
¢Kapı girişinin ışığını, evdeki ışıkları açma
¢Evden çıkmadan asansörü çağırma ve bekletme
¢Alarmın harekete geçirilmesinden sonra hareket sensörü ile ortamdaki hareketi algılayarak isteğe göre alarmı tetikleme, güvenlik ışıklarını yakma
¢Uzun seyahatlerinizde panjur ve perdeleri açarak evi güneşlendirme veya havalandırma
¢Duman sensörü ile yangını algılayıp alarmı çalıştırma
¢Tüm dairelerde kablosuz internet ve daire için network sistemi
¢Dijital paket yayın altyapısında merkezi uygu anten sistemi
¢En son deprem yönetmeliklerine uygunluk
¢Tüm yapı malzemelerinin TSE ve ISO9001 standartlarına uygunluk
¢24 saat özel güvenlik
¢Palace girişi ve otopark girişinin izlenmesi ve dijital ortamda kayıt altına alınması
¢Gerektiğinde güvenlikten dairelerin aranabilmesi


ONAYLI ZEMİN, SAĞLAM TEMELTemel drenaj sistemi gerçekleştirilmiş olan projede binanın oturacağı zeminde, zemin etüt ve sondaj çalışmaları yapılmış olup buna göre son deprem yönetmeliğine uygun temel sistemi uygulanmıştır. Bina betonarma karkas olarak inşa edilmiştir. Son teknoloji kullanılarak endüstriyel kalıp ve radye temel sistemi ile depreme son derece dayanıklı bir yapı meydana getirilmiştir.

Binanın bodrumu, otoparkı ve binanın tamamına yalıtım, bohçalama sistemi ile gerçekleştirilmiştir. Dış perde duvarlara dışarıdan membran ile su yalıtımı ve koruması uygulanmıştır.

Topoğlu Palace;
Nişantaşı/İstanbul
Valikonağı Caddesi Sinoplu şžehit Cemal Sok. No: 14 Nişantaşı, şžişli İstanbul/Türkiye

0212 230 03 50

www.topogluinsaat.com.tr

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön