01 / 05 / 2024

Topoğlu Palace'ta 1 milyon 200 bin dolar! Ağustos'ta teslim!

Topoğlu Palace'ta 1 milyon 200 bin dolar! Ağustos'ta teslim!

Nişantaşı'nda inşa edilen Topoğlu Palace projesinde konutlar Ağustos'ta sahiplerini bulacak



Nişantaşı Topoğlu Palace projesinde 10 adet 205 metrekarelik 4+1 normal daire, 2 adet 360 metrekarelik 5+2 dubleks daire olmak üzere toplam 12 daire bulunuyordu. 5+2'lerin satışı tamamlandı. 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 200 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar aralığında. Yüzde 50 peşinatla, inşaat bitimine kadar vade uygulanabiliyor.

Nişantaşı'nda 2009 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanan Nişantaşı Topoğlu Palace projesi önümüzdeki Ağustos ayında tamamlanacak ve konutlar sahiplerini bulacak. Nişantaşı Topoğlu Palace'ın toplam arsa alanı 750 metrekare, inşaat alanı ise 4 bin metrekarenin üzerinde.

Topoğlu Palace'ta her daireye dört araçlık kapalı otopark verilmesi dikkat çekiyor. Tamamı akıllı ev sistemiyle donatılan dairelerde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü ile güneşin batışını algılayarak panjurları açıp kapama sistemi, evden çıkmadan asansörü çağırma ve bekletme sistemi,  alarmın harekete geçirilmesinden sonra hareket sensörü ile ortamdaki hareketi algılayarak isteğe göre alarmı tetikleme sistemi, duman sensörü ile yangını algılayıp alarmı çalıştırma sistemi, uzun seyahatlerde panjur ve perdeleri açarak evi güneşlendirme veya havalandırma imkanı, güvenlik ışıklarını yakma bulunuyor.

0212 230 03 50

www.topogluinsaat.com.tr

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön