28 / 04 / 2024

Topoğlu Palas 'ta 1 milyon 200 bin dolara! Son 7 konut!

Topoğlu Palas 'ta 1 milyon 200 bin dolara! Son 7 konut!

Tamamı akıllı ev sistemiyle donatılan Topoğlu Palace projesinde 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor¦



Nişantaşı'nda inşa edilen Topoğlu Palace'ın toplam arsa alanı 750 metrekare, inşaat alanı ise 4 bin metrekarenin üzerinde. Projede her daireye 3 araçlık otopark imkanı sunuluyor.

Topoğlu İnşaat'ın Topoğlu Palace adlı projesinde son 7 konutun satışı devam ediyor. 2009 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanan Nişantaşı Topoğlu Palace projesi Haziran ayında tamamlanacak.

Topoğlu Palas projesinde 10 adet 205 metrekarelik 4+1 normal daire, 2 adet 360 metrekarelik 5+2 dubleks daire olmak üzere toplam 12 daire bulunuyor. 5+2'lerin satışı tamamlandı. 4+1 konutların fiyatları 1 milyon 200 bin dolar ile 2 milyon dolar aralığında. Yüzde 50 peşinatla, inşaat bitimine kadar vade uygulanabiliyor.

Topoğlu Palace projesinde bulunan dairelerde kablosuz internet, daire içi network sistemi, dijital paket yayın altyapısında merkezi uydu anten sistemi, ışık sensörü ile güneşin batışını algılayarak panjurları açıp kapama sistemi, evden çıkmadan asansörü çağırma ve bekletme sistemi,   alarmın harekete geçirilmesinden sonra hareket sensörü ile ortamdaki hareketi algılayarak isteğe göre alarmı tetikleme sistemi, duman sensörü ile yangını algılayıp alarmı çalıştırma sistemi, uzun seyahatlerde panjur ve perdeleri açarak evi güneşlendirme veya havalandırma imkanı, güvenlik ışıklarını yakma bulunuyor. Binanın bodrumu, otoparkı ve binanın tamamına yalıtım, bohçalama sistemi ile gerçekleştirildi. Dış perde duvarlara dışarıdan membran ile su yalıtımı ve koruması uygulandı.

Nişantaşı Topoğlu Palace'ın zemininde, zemin etüt ve sondaj çalışmaları yapıldı, buna göre son deprem yönetmeliğine uygun temel sistemi uygulandı. Bina betonarma karkas olarak inşa edildi. Son teknoloji kullanılarak endüstriyel kalıp ve radye temel sistemi ile depreme son derece dayanıklı bir yapı meydana getirildi. Proje temel drenaj sistemi ile inşa edildi.

0212 230 03 50

www.topogluinsaat.com.tr

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön