17 / 07 / 2024

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte hangi kontenjanlara personel alınacak? Lise, önlisans, lisans mezunu memur alımı branş ve şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


KPSS 2024/1 tercih başvuruları doğrultusunda, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi kontenjanlara personel alınacak? 

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ 119 PERSONEL ALACAK

- 65 Teknisyen alımı yapılacak.
- 4 Anbar Memuru alımı yapılacak.
- 18 Memur alımı yapılacak.
- 16 Muhasebeci alımı yapılacak.
- 1 Sağlık Memuru alımı yapılacak.
- 2 Kimyager alımı yapılacak.
- 14 Mühendis alımı yapılacak.

LİSE MEMUR ALIMI BRANŞLARI VE ŞARTLARI NELER?

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre, 65 Teknisyen alımı nitelikleri: 2023 nitelik kodu ile Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olması gerekir.
2053 nitelik kodu ile Ortaöğretim Kurumlarının Kimya Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olması lazımdır.
2061 nitelik kodu ile Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Önlisans memur alımı branşları ve şartları

4 Anbar Memuru alımı nitelikleri: 3290 nitelik kodu ile Elektrik veya Elektrik Teknolojisi önlisans programından mezun olunması.
3292 nitelik kodu ile Mekatronik veya Mekatronik Teknolojisi önlisans programından mezun olması gerekir.
3366 nitelik kodu ile Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olması gerekmektedir.

18 memur alımı nitelikleri: 3292 nitelik kodu ile Mekatronik veya Mekatronik Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.
3290 nitelik kodu ile Elektrik veya Elektrik Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.
3366 nitelik kodu ile Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri önlisans programlarının birinden mezun olması lazımdır.

16 Muhasebeci alımı nitelikleri: 3173 nitelik kodu ile Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme-Muhasebe önlisans programlarının birinden mezun olmak.
3181 nitelik kodu ile Maliye önlisans programından mezun olmak.

1 Sağlık Memuru alımı nitelikleri: 3005 nitelik kodu ile Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım önlisans programlarının birinden mezun olmak.
3017 nitelik kodu ile Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Sağlık Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.

LİSANS MEMUR ALIMI BRANŞLARI VE ŞARTLARI

2 Kimyager alımı nitelikleri: 4559 nitelik kodu ile Kimya lisans programından mezun olmak.
4569 nitelik kodu ile Biyokimya lisans programından mezun olmak.

14 Mühendis alımı nitelikleri: 4561 nitelik kodu ile Kimya Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği, Kimya ve Proses Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans programlarının birinden mezun olmak.
4845 nitelik kodu ile Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Kültür Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Toprak Bilimi ve Tarım Kimyası, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını KPSS 2024/1 kapsamında ÖSYM’nin AİS internet sitesinden, 18 Temmuz 2024 tarihine kadar yapabilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 personel alımı yapacak!

İŞKUR açıkladı! Kaymakamlıklara 90 TYP personel alımı yapılacak! 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 2284 TYP personel alımı yapacak!


 


Geri Dön