Genel

Topuk Yaylası Tesisleri, Almanlar'ın da dikkatini çekti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulübün Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi sınırları içinde kalan Topuk Yaylası'na inşa ettirdiği tesislere büyük ilgi olduğunu söyledi. Yıldırım, 'Hatta 20 gün kalmak isteyenler bile çıktı. Bunları değerlendiriyor

7-13 Temmuz tarihleri arasında Sarı-Lacivertli futbolcuların kamp yapacağı tesislerin tamamen kullanıma hazır hale geldiğini belirten Başkan Yıldırım, yurtdışından da kendilerine başvuran takımların bulunduğunu kaydetti.

Özellikle Almanya'da şampiyonluğa oynayan kulüplerin dışında kalan bazı ekiplerin kendilerine müracaat yaptığını açıklayan Aziz Yıldırım, 'Bu tesisleri sadece Fenerbahçe'nin kullanımı için inşa etmedik. Diğer takımlara da açacağız. Kulübümüze, Almanya'dan gelen yazılar var. Gelelim, takımlar getirelim diye istekler var. Büyük takımlardan talepler oldu, daha doğrusu bizim Türkiye'de 4., 5. sıradaki takımlar gibi takımlardan. Hatta 20 gün kalmak isteyenler bile çıktı. Bunları değerlendiriyoruz. Fenerbahçe'ye buradan büyük maddi katkılar da geleceği anlaşılıyor' dedi.

Topuk Yaylası'nda hazırlık maçı oynanıp oynanmayacağı konusuna karışmayacağını ifade eden Fenerbahçe Başkanı, bu gibi hususları Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın bileceğini belirtti.

Erhan Güven / ZAMAN