Genel

Torium'da öğrenci paso film izliyor!

“Bir Alışveriş Bir Eğlence ” konseptiyle büyük beğeni toplayan Torium Alışveriş Merkezi, öğrencilere özel “Öğrenci Kazanıyor, Paso Film İzliyor ” kampanyası ile arkadaşıyla sinemaya gelenlere inanılmaz fırsat sunuyor

18 Mayıs 'a dek yanında bir arkadaşıyla Torium 'a gelenler filmleri tek sinema bileti ile izleyebilecekler … Alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunarak ziyaretçilerine farklı deneyimler sunan yeni nesil alışveriş merkezi Torium, “Öğrenci Kazanıyor, Paso Film İzliyor ” kampanyası ile tüm öğrencileri arkadaşlarıyla birlikte sinemaya davet ediyor.

1 Mart – 18 Mayıs 2011 tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında bir sinema bileti alan öğrenciler aynı seansa ikinci bilete ücretsiz sahip olabilecekler. Kampanyaya katılan öğrenciler vizyon filmlerini yüksek görüntü ve ses kalitesiyle ayrışan modern Torium Cinetech Sinema salonlarında izleyebilecek.

Öğrenciler, “Öğrenci Kazanıyor, Paso Film İzliyor ” kampanyası dahilinde ücretsiz bilet kampanyasından hafta içi Pazartesi, Salı, çarşamba ve Perşembe günü gösterimlerinde   yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Torium Cinetech Sinema gişelerinde öğrenci kimliklerini göstermeleri yeterli olacak.