27 / 04 / 2024

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.



TORKAM İnşaat’ın E5 Otoyolu’na cephesi bulunan Sefaköy – Florya aksında hayata geçirdiği TORKAM E5 projesinde yer alan son dükkanları açık artırma usulü ile satışa çıkardı. Tüm konutların satıldığı projede ofislerin yüzde 60'ı ise sahiplerini buldu.

Açık Çarşı konseptiyle inşa edilen dükkanlar kendi metro ve metrobüs durağı ile birlikte bölgenin en hareketli ünvanına sahip olacak. 3 milyon kişinin yolunun üzerinde olan TORKAM E5, dükkanları ile bölgeyi ticarette merkezi hale getirecek.

TORKAM E5 in son dükkanları 10 Temmuz da satışta!

Başvurular 9 Temmuz'a kadar yapılacak

Tüm sektörlere hitap eden birbirinden farklı 71 dükkanın açık artırması 10 Temmuz saat 13:00'da BH Conference Airport Hotel’de gerçekleşecek.

Açık artırmaya katılmak isteyenler detayları “acikcarsiorg” adresini ziyaret ederek öğrenebilir. 9 Temmuz tarihine kadar başvuruda bulunabilir.

TORKAM E5 in son dükkanları 10 Temmuz da satışta!

48 ay 0 vade imkanı

780 bin TL'den satışa sunulacak olan dükkanlar için aylık taksit tutarları da 6 bin 500 TL'den başlıyor. Ek olarak ödemelerde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksit imkanı bulunuyor.

Teslimler Ağustos'ta

Ağustos ayında ilk teslimlerin yapılacağı TORKAM E5 tüm donatıları ile kapılarını açacak. Metro ve metrobüs durakların yanı başında konumlanan TORKAM bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Tüm dükkanlar satılacak

TORKAM E5 in son dükkanları 10 Temmuz da satışta!

Ağustos'ta yapılacak teslimler öncesinde tüm dükkanların satışa çıkarılacağını belirten TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut DERELİ; “TORKAM E5, ticari üniteleri, rezidans daireleri, ofis ve dükkanlarıyla bölgenin yeni ticaret merkezi olarak geliştirildi. E5 Otoyolu’na cephe konumda yer alan ve önünden 3 milyon, içinden 700 bin kişinin geçtiği TORKAM E5’in hemen içinde Metro istasyonu yer alıyor. TORKAM E5 projesi, lansmanı itibarıyla büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı. Kısa sürede rezidans dairelerimizin tamamının satışlarını tamamladık. Ofislerimizin yarısından fazlası, dükkanlarımızın da büyük kısmı sahiplerini buldu. Ağustos ayında teslimlerine başlayacağımız projemizin son 71 dükkanını da 10 Temmuz’da BH Conference Airport Hotel’de düzenleyeceğimiz son teslim müzayedesi ile satışa sunacağız. Böylece önümüzdeki ay başlayacağımız teslimler öncesinde tüm dükkanlarımızın satışı tamamlanmış olacak.” dedi.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

https://acikcarsi.org/


Geri Dön