Yeni Şirketler

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.


Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak. 3 Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4 Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5 Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 6 Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 7 Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan, fayans, kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. 8 Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak