04 / 05 / 2024

Toroslar Belediyesi meclis toplantısı yapıldı!

Toroslar Belediyesi meclis toplantısı yapıldı!

TOROSLAR Belediyesi Meclis Toplantısı'nın, Belediye Başkan Vekili Haluk Mutluay başkanlığında yapıldığı bildirildi. Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı'nda 2015 yılında görev yapacak üyeler seçildi.



TOROSLAR Belediyesi Meclis Toplantısı'nın, Belediye Başkan Vekili Haluk Mutluay başkanlığında yapıldığı bildirildi.  Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı'nda, gündemde yer alan Uray Vergi Dairesi'nce oluşturulacak satış komisyonunda 2015 yılında görev yapacak üyeler seçildi. 


Buna göre, meclis üyeleri arasından asil üyeliğe Talat Tutkun, yedek üyeliğe de Mehmet Tan'ın getirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Plan değişikliği tekliflerinin oy birliğiyle mar ve Bayındırlık Komisyonu'na sevk edildiği toplantıda, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin 27 Ocak 2015 tarihli yazısı doğrultusunda Toroslar ilçesinde muhtelif yerlerde uygulama imar planlarına trafo alanı işaretlenmesi ile ilgili teklif de görüşülerek, oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarına havale edildi. Toplantıda ayrıca, ihtisas komisyonlarından gelen raporlar da görüşüldü. 


Mersinde İmece 


Geri Dön