28 / 04 / 2024

Torun Center ödemeleri!

Torun Center ödemeleri!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Torun Center projesi Mecidiyeköy'de hayat buluyor. Metrekare fiyatının 5 bin 500 dolardan başladığı Torun Center ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Projenin 2015 yılında teslim edilmesi hedefleniyor.



Torunlar Gayrimenkul imzası taşıyan  Torun Center  projesi Mecidiyeköy Şişli'de hayata geçiriliyor. Torun Center'ın ödeme planından önce projeden bahsedelim. 


Mecidiyeköy Torun Center projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


32 kule şeklinde tasarlanan Torun Center Mecidiyeköy projesinde, 42 katlı iki rezidans ve 36 katlı bir ofis kulesi de yer alıyor. 


Torun Center Mecidiyeköy'de ödemeleri farklı seçeneklerle sunuluyor. Torun Center'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiklik gösteriyor.Torun Center'da daire büyüklükleri  100 ile 425 metrekare arasında değişiyor.


Mecidiyeköy Torun Center'ın teslim tarihi 2015 yılının Ağustos ayı olarak ön görülüyor.


Torun Center ödemeleri!


Projede daire sahibi olmak isteyenler, banka kredisi kullanabiliyor veya firma içinde tasarlanan ödeme planında da faydalanabiliyor.


Torun Center projesinde sosyal imkanlar olarak; por salonları, sauna, yüzme havuzu, fitness ve kapalı otopark sunuluyor.  






Torun Center iletişim:

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com

Başak KANIK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön