27 / 04 / 2024

Torun Tower Esentepe adres!

Torun Tower Esentepe adres!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Tower

Torun Tower Esentepe adres ve telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. Projede teslimler 2015 ylında yapılacak...




Torun Tower projesi lokasyon olarak Mecidiyeköy'ün Esentepe bölgesinde konumlandırılıyor. 400 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan  Torun Tower  Esentepe projesi 1 kule halinde yükseliyor.


92 bin 889 metrekare inşa alanı üzerinde hayata geçirilen Torun Tower Mecidiyeköy projesi  Torunlar GYO  tarafından yapılıyor. Projede yer alan ofislerin metrekare alanları 350 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiyor. 


Torun Tower Esentepe adres!


Esentepe Torun Tower satış fiyatları kapsamında daha detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Torun Tower Esentepe adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Torunlar Tower Esentepe projesinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Torun Tower Esentepe adres ve telefon numarası şöyle:


Torun Tower satış ofisi iletişim:


Torun Tower Esentepe adres bilgileri ile ilgili detaylı bilgi almak için 0216 425 78 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Telefon: 0216 425 78 21

Web Adresi: www.torunlargyo.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön