Ticari

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Edindiğimiz bilgiye göre, ofis, AVM ve rezidans olarak inşa edilen projede ilk etapta ofis bölümü devreye girecek. Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor. 


Bu arada Esentepe'de Denizbank'ın genel müdürlüğünün olduğu binanın 3,5 katını Torunlar Grubu kendilerine ofis olarak ayırmıştı. Bu 3,5 katlık ofis bölümünün ne olacağı ise şimdilik belirsiz. Çünkü, Aziz Torun, Mecidiyeköy'deki Torunlar Center'in ofis bölümünün devreye girmesiyle burayı kullanmaktan yana gözüküyor. Boşa çıkacak 3,5 katlık bölüme ise kiracı aranacak. Doğal olarak ilk teklif, binanın tepesine ana hissedarı Syberbank-Denizbank olarak adını yazdıran Denizbank yönetimine iletilecek. 


Edindiğimiz bilgiye göre de Denizbank yönetimi, binanın en üst 3,5 katına başka bir bayrak, isim asılmasını kabul etmeyecek ve bu bölümü de kendisi kullanmak için kiralayacak. 


http://www.toruncenter.com/


Ekonomist